jp morgan
JP Morgan Kriptoda pozisyon almak için Bakkt’ı bekliyor

JP Morgan kriptoda pozisyon almak için Bakkt’ı bekliyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Abacus Journal tarafından yaymnlanan bir haberde bankacılığın itici güçlerinden biri olan JP Morgan’ın yakında açılması beklenen kripto para borsası Bakkt’ı, potansiyel olarak kripto âleminde bir ilk olarak gördüğü bildirildi.

Açıkçası, JP Morgan, kripto ekosistemi için resmi bir karar vermiş durumda değil. Bununla birlikte, kripto ticareti ve gözetim hizmetleri için sunduğu seçeneklerin Bakkt’a ciddi olarak baktıkları tek seçenek olduğunu belirtmişlerdi. Haberde ayrıca bir JP Morgan traderinden bir alıntı da yer alıyor:

Bakkt, Bitcoin ve kripto alanına girebileceğimiz tek platform. Tüm diğer kuruluşlar bizim için kabul edilebilir bir risk olan yasal standartlara sahip değil. Bakkt ise bu testi geçen tek platform. Bakkt açılır açılmaz ya da kısa süre içerisinde kripto piyasasında müşteri fonlarını değerlendirmek için tek düşündüğümüz isim.

JP Morgan kripto ticareti için tek ciddi kurumu olarak Bakkt’ı görüyor

Sonuç olarak JP Morgan, kripto paraları değerlendirmek istediklerine karar vermeleri durumunda kripto para işlemleri için güvenebilecekleri tek platformun Bakkt olduğunu açıkça dile getiriyor. Açıklama önemli bir ortaklık haberi kadar heyecan verici olmasa d, bu yılın ilk çeyreğinde açılması beklenen Bakkt için gayriresmi bir onay niteliği taşıyor.

JP Morgan’ın kripto para ticareti için Bakkt’ı kullanması piyasa açısından da önemli bir kazanım olacak.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin