Jorgon von Minckwitz: “Bitwala, kripto para ve geleneksel bankacılık arasındaki uçurumu kapatmayı amaçlıyor.”
Jorgon von Minckwitz: “Bitwala, kripto para ve geleneksel bankacılık arasındaki uçurumu kapatmayı amaçlıyor.”

Jorgon von Minckwitz: “Finans sahnesi bir ürünü piyasaya sürmek için mükemmel bir fırsata sahip.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bloomberg ile yapılan son röportajda, Bitwala’nın kurucusu Jorgon von Minckwitz, kripto para birimi endüstrisinin mevcut senaryosunu anlattı ve aynı zamanda fiat para birimi ile dijital varlıkların alanı arasındaki bağlantıya da değindi.

Jorgon von Minckwitz: “Bitwala, kripto para ve geleneksel bankacılık arasındaki uçurumu kapatmayı amaçlıyor.”

Tartışmanın bir kısmında Minckwitz, ana akım bankaların sanal para birimlerine bakış açısı ve kripto para birimleriyle ilgili olumsuz haberlerin miktarına konusuna değindi. Minckwitz, endüstrinin sakinleşmesinden bu yana, mevcut finans sahnesinin bir ürünü piyasaya sürmek için mükemmel bir fırsata sahip olduğunu vurguluyor.

Bitwala “kripto para ve geleneksel bankacılık arasındaki uçurumu kapatmayı” ve böylece “ana akım benimsemeyi” desteklemeyi amaçlıyor. Ocak 2018’de Bitwala, ortaklarından birinin lisansının kaldırılması nedeniyle hizmetlerini durdurdu. Kısa bir süre sonra şirket, ortak bankasının yanında faaliyete yeniden başlamaya hazırlanıyor.

Bitwala, fiat dünyası ve kripto para birimleri arasındaki sürtüşmeyi azaltmak istiyor

Bitwala, bir hesapta kripto para ve fiat fonu yönetimini birbirine bağlamak için bir Blockchain bankacılık uygulaması başlattı. Şirket, SEPA işlemlerine olanak tanıyan, banka kartları, Bitcoin cüzdanları ve Bitcoin ticaret çözümleri sunan tam lisanslı banka hesapları sağlamayı amaçlıyor. Minckwitz, kripto para dünyasında problemler olduğunu ancak bunun azalmaya başladığını belirtiyor. Ayrıca Bitwala’nın, fiat dünyası ve kripto para birimleri arasındaki sürtüşmeyi azaltan kullanıcılar için kesintisiz bir işlem süreci sağlamak istediğini de sözlerine ekliyor.

Ona göre, bu tür bir süreç, düzenlenmiş bir ortamda, neredeyse 35.000 kişilik bir kullanıcı tabanı ile ilk kez gerçekleşiyor. Minckwitz, Bitcoin ana akım benimsemeden çok uzaktayken bile böyle bir ürünü piyasaya sürmeyi isteniyordu. Minckwitz, Bitwala adreslerinin ana odak noktasının, bankalar ve Blockchain teknolojisi arasındaki bağlantı sorunu olduğunu belirtiyor ve açıklamalarına şunları ekliyor:

Düzenleme ve kurallara karşı temkinli duruş gibi şeylerden dolayı bir çok insan borsalara bir sürü euro koymaktan korkuyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin