Twitter'daki
Twitter'daki "Bitcoin" konulu tweetler ayın en yüksek seviyesine ulaştı

Bir tweet, kripto dünyasında büyük bir tartışmayı tetikledi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin (BTC) evangelistleri, bir gün BTC’nin, fiat para birimine karşı zafer kazanacağını ve geniş çapta kabul edilen yasal bir para birimi haline geleceğini öne sürüyor. Ancak şu anda, bu geleceği tehdit eden durumların yarattığı rahatsızlıktan kaynaklanan bir belirsizlikle karşı karşıyayız. Kripto sahnesinin önde gelen üyelerinden biri olan Jimmy Song tarafından atılan tweet, kripto dünyasında büyük bir tartışma yarattı. Song’a göre kredi kartı borçları BTC satışıyla ödüllendirilebilir.

Bu tweet sonrası kripto dünyasında ciddi bir hareketlilik yaşandı. Tabii ki bu tweet, aynı zamanda Bitcoin Cash (BCH) ve BTC savunucuları arasındaki sürtüşmenin daha da artmasına sebep oldu.

Tartışma bir süre sonra hızla ekonomik temellere ve bir borsa üzerinden bir değer deposu yaratmanın faydaları arasındaki bir tartışma haline geldi. Bir Twitter kullanıcısı, gerçek bir değeri olmadan, böyle bir öğenin bir borsa aracı olarak faydalı olamayacağını iddia etti.

Bir tweet, kripto dünyasını birbirine soktu

Bir kripto analisti ve yatırımcısı olan Joseph Young konuya başka bir boyut kazandırdı:

Gerçekten buna katılıyorum, kripto kesinlikle bir ödeme yöntemi olabilir ve Bitcoin kredi kartları da dahil olmak üzere geleneksel finans sistemine alternatif olabilir.

https://twitter.com/iamjosephyoung/status/1049963864580734977

Bununla birlikte, BTC volatilitesi şu anda 17 aylık bir düşüş yaşadı. Belki de geçerli bir para birimine izin veren istikrar düzeylerine yaklaşıyoruz…

Ancak, kısa vadede BTC’nin geçerli bir borsa aracı olmasını beklerken aynı zamanda uzun vadede kârlı olmasını beklemek mümkün mü bunu zaman gösterecek.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin