Ünlü kripto analisti uyardı: “Joker senaryosu Bitcoin’i aşağı çekebilir.”
Ünlü kripto analisti uyardı: “Joker senaryosu Bitcoin’i aşağı çekebilir.”

Ünlü kripto analisti uyardı: “Joker senaryosu Bitcoin’i aşağı çekebilir.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analisti Alessio Rastani, Bitcoin fiyatının bir sonraki ana boğa eğilimine başlamadan önce 4.500 dolara düşeceğini düşünüyor.

Bitcoin büyük düzeltmeye doğru

Rastani’ye göre, BTC için aynı sonucu kestiren analistlerin sayısı oldukça yüksek. Birçok analist, Bitcoin’in tüm zamanların en yükseğine doğru yeni bir koşuya başlamadan önce 7.000 dolar veya 8.000 dolara düşmesini bekliyor.

Ancak Rastani, BTC’nin 10.000 dolar ya da 11.000 dolara çıksa bile ardından 4.500 dolara kadar düşeceğine inanıyor. Büyük düzeltme gerçekleştiğinde Rastani, Bitcoin’in tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru sürdürülebilir bir yükselişe geçmeye hazır olduğunu söyledi.

Bitcoin haftalık ortalama destek seviyesine 7.600 dolar civarında düşerse ne olur? Diyelim ki büyük bir sıçrama geri döndü ve diyelim ki 10.000 dolar veya 11.000 dolar seviyesine doğru sıçradı.

Bu joker senaryoda gerçekleşebilecek olan şey, bu sıçrama gerçekleştikten sonra, Bitcoin’in tamamen beklenmedik ve şaşırtıcı bir şey yapabileceğidir. Bu, büyük bir düşüşle desteği (7.600 dolar) kırarak aşağıya doğru düşmeye devam edebilir. 6.000 dolar, belki 5.000 ve 4.500 dolar seviyelerine kadar düşebilir…

Ve sonra, Bitcoin burada düşüklük oluşturabilir ve daha sonra büyük bir hamle, büyük bir sıçrama ile 10.000, 11.000 dolar ve sonunda 20.000, 30.000 dolar seviyelerine doğru büyük bir ralli yapmaya başlayabilir.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin