Pundi X'in başarısı: Samsung Galaxy S10 sistemine XWallet’i entegre etti
Pundi X'in başarısı: Samsung Galaxy S10 sistemine XWallet’i entegre etti

Pundi X’ten beklenen anlaşma: Samsung Galaxy S10 sistemine XWallet’i entegre ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Yakın tarihli Pundi X tarafından yayınlanan bir blog gönderisinde, Pundi X’in Samsung Blockchain Cüzdanı ile entegre olduğu ve böylece XWallet’in Blockchain Galaxy S10 uygulama seçeneğine eklendiği açıklandı. Yapılan açıklamada şu ibareler yer aldı:

Bu ortaklık, Blockchain teknolojisini ve Blockchain teknolojisine dayalı dijital varlıkları kamuya açık hale getirmek için eşsiz bir fırsat sunuyor.

Pundi X, Samsung Galaxy S10 yer alan ilk Fintech oluyor

Pundi X, Samsung Galaxy S10 Blockchain ekosistemine dahil olan ilk Fintech uygulaması olması da ayrı bir öneme sahip. Samsung Blockchain cüzdanına XWallet eklenmesiyle, S10 kullanıcıları şimdi iki uygulama arasında kripto para birimini aktarabilirler. Pundi X’e göre, kullanıcılar kripto paralarını güvenli bir şekilde saklamak için bir tasarruf hesabı gibi bir Samsung cüzdan kullanırken ödeme yapmak için bir tür cari hesap olan XWallet hesaplarını kullanabilecekler.

Aşağıdaki video, XWallet’in Samsung Blockchain Cüzdanına kullanıcılardan nasıl ekleneceğini göstermektedir:

Ayrıca XWallet’in XPOS’a (Pundi X çıkış cihazı) entegrasyonunun S10 kullanıcılarına ödeme için daha fazla seçenek sunacağı belirtildi. Amiral gemisi S10’u Mart ayında piyasaya süren Samsung, telefonun kripto para birimi cüzdanının yanı sıra merkezsiz uygulamalar (dApps) ve Blockchain imzası gibi diğer özelliklere sahip olacağını söyledi. Bu özellikler dünya genelinde henüz mevcut değil.

Coindesk

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin