john oliver

John Oliver Bitcoin’i nasıl izah ediyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

John Oliver, karmaşık konulara dair yaptığı net ve tarafsız açıklamalarıyla bilinen bir komedyendir. Last Week Tonight with John Oliver adlı programı sunan komedyen, en son internetin en sevilen konusu Bitcoin hakkında açıklamalarda bulundu. Oliver Bitcoin hakkında herkesi gülümseten şu açıklamayı yaptı:

Bilgisayarlar hakkında anlamadığınız her şey ve parayla ilgili anlamadığınız her şey.

25 dakikalık programda, 15 bin dolarlık Beanie Babies’den bahsedilirken ayrıca tavuklu McNuggets’leri Blockchain için metafor olarak kullanan bir adamla röportaj yapılıyor. Programda bunun yanı sıra eskiden çocuk oyuncu olan ama şimdilerde adını girişimci olarak duyuran Brock Pierce’ın Burning Man’deki tek boynuzlu düğünü hakkında da konuşuluyor. Videonun en ilgi çekici kısımlarından birisi de HODLGANG rap müzik videosu… (Hodl, Bitcoin topluluğunda kullanılan bir argo terim.)

John Oliver: Karmaşık bir alan

Oliver programda şunları söylüyor:

Burada hatırlanması gereken en önemli şey, yepyeni, çok karmaşık bir alan ve tam anlamıyla kimse nasıl gelişeceğini bilmiyor. Bu yüzden dikkatli olmanız gerekiyor. Biliyorum sıkıcı geliyor, BitConnect ve HODLGANG ile karşı karşıya olduğunuzda dikkatli bir satış yapmalısınız.

Bu eğlenceli videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz:

The Verge 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin