bitcoin cash, bitpay, kripto para, kripto para haberleri
Bitcoin Cash Bitpay

100.000 üstünde tüccar, Bitcoin Cash’i ödeme olarak kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin Cash kullanıcıları, cüzdanlarınızı hazırlayın. 100.000’den fazla BitPay tüccarı, popüler kripto paralar ile ödeme kabul etmeye başladı. BitPay, Newegg, Namecheap ve Vultr gibi bir çok firma ile anlaşma sağlayarak, binlerce tüccarlar için Bitcoin’i bir ödeme aracı haline getirdi.

Tabi bu bazı satıcılar için sürpriz oldu. Bir çok satıcı BCH’nin BitPay tüccar hesaplarını açana kadar dahil edildiğini fark etmedi. Böyle bir gelişmeden sonraki adım BCH’nin, BTC yada fiat para birimlerine dönüştürülmeden direk BCH ile ödeme alma seçeneğinin entegre edilmesidir. Bu seçenek önümüzdeki birkaç hafta içinde gelebilir.

CoinMarketCap’e göre, BCH şu anda 19.4 milyar doların üzerinde bir pazar değerine sahip. Fiyatı cumartesi günkü rakamlara göre %10 artış yaşadı ve 1,132 dolarlık bir değere sahip. Piyasadaki dördüncü en büyük kripto para birimidir. Aralık’taki 4.000 dolara kadar yükselen fiyatından sonra neredeyse tüm coinlerde olduğu gibi önemli bir düşüş yaşarken, çoğu analist bu yaz itibariyle 3.000 dolara geri dönebileceğini tahmin ediyor.

Bitcoin Cash, Bitpay tarafından Bitcoin ile yarışabilecek bir kripto para

BCH eklentisi, satıcıların hesaplarına otomatik olarak dahil edilen bir eklenti türüne entegre edildi. Coinbase Şubat ayı başında benzer bir çözüm başlattı, ancak tüccarlar hangi kripto parayı kabul edeceklerini seçebiliyorlardı. Seçenekler arasında BTC, Bitcoin Cash, Ethereum ve Litecoin vardı.

BitPay artık hem Bitcoin hem de Bitcoin Cash için destek sunarak, iki parayada eşit muamele gösteriyor. Hangisinin daha çok öne çıkacağını görmek ilginç bir yarış olacak.  2018 yılında kripto para birimleri için kabul edilmeye yönelik büyük adımlar atıldı. Bu gelişmeler ile ticaret sektöründeki kripto paralar gelecek için çok umut verici görünmektedir.

BTC’nin lansmanından sadece birkaç yıl sonra 2011 yılında kurulmuştur. Dünyanın en büyük kripto para ödeme şirketidir ve altı kıtada hizmet vermektedir. Microsoft, Neteller, Shopify ve Zynga gibi platformla birlikte çalışmıştır. BitPay ayrıca bir dolar yüklenilen kripto para bir cüzdanı sunuyor. Bu cüzdanın kartı, VISA kabul edilen her noktada kullanılabilir.

Coingeek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin