John McAfee’ye suikast girişimi iddiası
John McAfee’ye suikast girişimi iddiası

John McAfee’ye suikast girişimi iddiası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MGT Capital’in eski CEO’su ve kripto para dünyasının popüler ismi John McAfee, düşmanlarının onu zehirleyerek suikast girişiminde bulunduğunu iddia etti.

Yakın zamanda yayınladığı tweette şöyle dedi:

Üç günlük yokluğumdan dolayı özür dilerim. Kuzey Carolina’daki Vidant Tıp Merkezi’nde iki gündür bilinçsiz bir haldeydim ve yeni uyandım. Düşmanlarım tükettiğim bir gıda maddesine zehir katarak beni öldürmeye çalıştı. Ama beni öldürmek tahmin ettiklerinden çok daha zor. Geri döndüm.

Suikast girişimine intikam karşılığı

Ayrıca hastanede çekilmiş fotoğraflarını yayınladı ve bunun arkasında kimin olduğunu bildiğini ve intikamını planladığını şöyle belirtti:

Yakında gerçek gazabın ne olduğunu anlayacaksın. Kim olduğunu biliyorum. Umarım çoktan ortalıktan kaybolmuşsundur.

Kısa zaman önce 2020’deki Amerika Birleşik Devletleri başkanlık seçimlerine adaylığını koyacağını ve bu defa durdulamayacağını duyuran McAfee, hiç şüphesiz kripto para piyasalarının garip ve tartışmalı bir ismi. Neden saldırıya uğradığına inandığı konusunda yorum yapmasa da başkanlık tutkusu, hedef haline getirilmesine sebep olmuş olabilir.

cryptorecorder

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

John McAfee: “Kripto para piyasası 20 trilyon dolar değil, bunun 10 katı olacak!”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin