IOTA ve SinoPac ortaklık anlaşması imzaladı.
IOTA ve SinoPac ortaklık anlaşması imzaladı.

IOTA ve SinoPac, Tangle için mutabakat anlaşması imzaladı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Pazardaki en önemli ağlardan biri olan IOTA ve SinoPac, Tangle teknolojisinin olanaklı kıldığı yeni dijital inovasyon ortamını tanımak, ayrıca işbirliği ve keşfetme hedefi için bir Mutabakat Anlaşması (MoU) imzalıyor.

22 Haziran’da IOTA Vakfı’nın Ortaklık Başkanı Holger Köther konuyla ilgili bir blog yazısı yayınladı.

IOTA ve SinoPac MoU imzaladı

IOTA Vakfı ve SinoPac tarafından imzalanan MoW yürürlüğe girecek ve bu iki şirketin inovasyon sürecinin ön saflarında yer almasını sağlayacak.

SinoPac, Asya Pasifik bölgesinde faaliyet gösteren önemli bir Tayvan merkezli finansal holding şirketidir. Şirket bir süredir Blockchain çözümlerini araştırıyor ve şimdi de IOTA ile işbirliği yapıyor. Bu MoU ile birlikte, SinoPac IOTA’nın Tangle teknolojisini ve diğer dağıtık defter teknolojilerini test etmeyi amaçlıyor.

“Dağıtık defter teknolojisinin gerçek dünya kullanımına bir örnek.”

IOTA Vakfı’nın İş Geliştirme Müdürü Wilfried Pimenta de Miranda şunları söyledi:

IOTA, SinoPac’ın noter sertifikası platformunu bir sonraki seviyeye taşıdığını görmek için çok heyecanlı. Sadece IOTA’nın Tangle’ı çok çeşitli kurumsal ürün ve hizmetlerde kullanma potansiyelini açığa çıkarmaz, aynı zamanda mali sektördeki dağıtık defter teknolojisinin artan pratik ve gerçek dünya kullanımını da gösterir.

“Her zaman ihtiyaç duyulan bir noter hizmeti.”

SinoPac, IOTA’nın Tangle’ı ve veri değişmezliğini kullanarak iCertificate olarak bilinen noter çözümünü geliştiriyor.  Çözümler, hem kamu hem de özel sektör için her türlü dijital belge için geçerli. Ana amaç ise veri güvenliği ve portal rahatlığını sağlamak.

SinoPac Kıdemli Genel Müdür Yardımcısı Tina Chiang şunları söylüyor:

iCertificate, yalnızca sertifikasyon eğitimi veya kamu hizmetleri bölgelerinde değil, ticaret ve tedarik zinciri endüstrilerinde de dijital sertifikasyon uygulamasında her zaman ihtiyaç duyulan bir noterlik hizmetidir.

IOTA’nın desteğiyle SinoPac’ın birçok kişinin ve farklı dijital sertifika yetkililerinin yetkilerini platformda birleştiren esnek ve genişletilebilir bir hizmet geliştirdiğini açıkladı.

usethebitcoin

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

IOTA dünyanın ilk resmi dijital kimlik kartlarını çıkartıyor

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin