Yeni donanım cüzdanı Bitfi!
Yeni donanım cüzdanı Bitfi!

John McAfee’nin desteklediği donanım cüzdanı ile tanışın

service service
Share

Share This Post

or copy the link

MGT Capital’in eski CEO’su ve kripto para dünyasının popüler ismi John McAfee, geçtiğimiz günlerde Bitfi adında bir donanım cüzdanı hakkında tweet attı.

John McAfee’nin desteklediği donanım cüzdanı ile tanışın
John McAfee’nin desteklediği donanım cüzdanı ile tanışın

Yeni donanım cüzdanı Bitfi!

Bitfi, dijital varlık ekonomisini güçlendirmek için çalışan küresel bir ödeme teknolojisi şirketi. 19 Haziran’da Bitfi ekibi, piyasaya sürülen ilk ve açık kaynak kodlu donanım cüzdanı olduğunu iddia ettikleri tüm yeni donanım cüzdanlarını açıkladı. Bitfi, bugüne kadar hiçbir donanım cüzdanı çözümü olmayan Monero dahil olmak üzere çeşitli kripto para birimlerini destekliyor.

Bitfi cüzdanı, kurulum tamamlandıktan sonra cihazın en yeni yazılım güncellemelerini otomatik olarak alır. Bu sayede cihaz tüm kimlik avı saldırılarına karşı korunaklıdır. M-cüzdan, kullanıcılarının özel anahtarları otomatik hesaplayan gizli bir cümleye erişmesini sağlar. Bu nedenle, anahtarların herhangi bir donanım veya yazılım aygıtında açıkça saklanması gerekli değil.

Bitfi cüzdanı 120 dolardan satın alınabilir

John McAfee konuya yönelik şunları söyledi:

Günümüzün cüzdanlarını güvenli ve kullanımı kolay hale getiren özenli ve sofistike yöntemlerin hiçbiri kesinlikle yeni Bitfi cüzdanı kadar destansı değil. Rakiplerimden bazıları özel anahtarları korumak için yenilikçi yöntemler geliştirmeye çalıştı. Ancak Bitfi, özel anahtarın hiçbir zaman yasa dışı yollarla elde edilemeyeceğinden emin olmak için tüm engelleri çıkardı. Bu seviyeye kadar hiç bir donanım cüzdanı gelemedi.

Sosyal medya dünyası, donanım cüzdanının lansman öncesi duyurusuna çeşitli yorumlar yaptı. Bitfi cüzdanı 25 Haziran 2018 tarihinden itibaren 120 dolardan satın alınabilir. Ayrıca cüzdan bir yıllık garanti kapsamındadır.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin