HTC bombayı patlattı: Telefondan XMR madenciliği gerçek oluyor!
HTC bombayı patlattı: Telefondan XMR madenciliği gerçek oluyor!

Popüler cüzdan Exodus, XRP ve TrueUSD desteğine kavuştu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Popüler kripto cüzdanı Exodus, yeni bir versiyon olan 1.58.0’ı piyasaya sürdü. En son güncellemeyle XRP ve TrueUSD de cüzdanın bünyesine katılmış oldu.

Exodus istikrarlı güncellemeleriyle tanınıyor

2016 yılında başlatılan Exodus projesi, kripto depolama için hepsi bir arada bir cüzdan uygulaması sağlıyor. 90’tan fazla token için destek sunuyor ve her iki haftada bir yeni güncelleme yayınlıyor.

En son entegrasyon sayesinde artık cüzdanda XRP ve TrueUSD de saklayabileceksiniz. Bu güncellemeyle ayrıca müşterilerin Mac işletim sistemlerini kullanarak uygulama içi cüzdanlarını anında güncellemelerini de sağlayacak. Aynı işlevselliğin yakında Windows kullanıcılarına da sağlanması planlanıyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Bir Lamborghini alabilmek için hangi kripto paraya ne kadar sahip olmalısınız? Bu endekse göz atın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin