John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu piyasada
John McAfee’nin Bitcoin ticaret platformu piyasada

John McAfee’den Bitcoin banka kartı hamlesi geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para topluluğundaki en tanınmış isimlerden biri olan John McAfee, “her yerde” kabul edilen ilk Bitcoin ve kripto banka kartı üzerinde çalıştığını açıkladı. 27 Nisan’da McAfee, Twitter’da banka kartının nasıl görünebileceğine ilişkin bazı görüntüler gösterdi.

John McAfee, Bitcoin banka kartı çıkarıyor

McAfee birkaç kez farklı projeleri Twitter’da tanıttı. Şimdi ise kullanıcılar, McAfee tarafından oluşturulan yeni banka kartını kullanarak Bitcoin’lerini (BTC) her yere harcayabilecekler. Twitter’da gösterilen resimlere göre, kartın arkasının, kullanıcıların kartla harcayabilecekleri BTC’yi yatırabilecekleri bir Bitcoin cüzdanına sahip bir QR koduna sahip olduğunu görmek mümkün. 

Kullanıcılar, birçok mağazada Bitcoin’lerini çok kolay bir şekilde harcayabilecek, ağdaki işlem sayısını ve Bitcoin’in kullanım durumlarını arttıracak. Kullanıcılar Bitcoin’de ödeme yapsalar da bunu yerel para birimlerine dönüştürecekler. Bay McAfee’nin paylaştığı kartın önü yüzünü, ABD bayrağını ve “Özgürlük aşığı” yazısını gösteriyor. Aynı zamanda ortada, başkanlık kampanyası için “Ruhunu geri al” yazan bir slogan var. McAfee yaklaşmakta olan ABD seçimlerine de katılacak. Ayrıca McAfee, yalnızca ilk 12.000 kartın ön yüzünde imajının olacağı ve geri kalanının düz olacağı bilgisini de verdi.

John McAfee çok boğa bir Bitcoin destekçisi

Sanal para birimleri ve Bitcoin son yıllarda tüm dünyada genişlemiş olmasına rağmen, çok sayıda kullanıcıya veya kitlesel kabul etmeye ulaşamadılar. Bu Bitcoin banka kartı bu anlamda topluma yardımcı olacak. Daha fazla sayıda Bitcoin meraklısının madeni paralarını harcayabilmesi ile birlikte işlem sayısının da artması bekleniyor. McAfee çok boğa bir Bitcoin destekçisi. Dijital para biriminin önümüzdeki yıllarda 1 milyon dolara ulaşacağına inanıyor.

Bununla birlikte uzmanlara göre, bu çok aşırı yüksek bir tahmin. Diğer uzmanlar ve analistler, Bitcoin’in gelecekte yeni seviyelere çıkacağı gerçeğiyle aynı fikirdeler. Bununla birlikte, en popüler kripto para biriminin fiyatının 50.000 ile 250.000 dolar arasında olabileceğini düşünüyorlar.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin