Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?
Bu altcoin yılın başından beri yüzde 75 yükseldi! BTC’yi geçebilir mi?

Flaş kripto para haberleri: Brezilya’daki gizli Bitcoin madencilik tesisi bulundu! En güncel: Ripple, Ethereum, NEO, Litecoin, Stellar, TRON ve VeChain haberleri

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Brezilya’daki gizli Bitcoin madencilik faaliyetlerinden, Ripple’ın küresel bankacılık sorumlusunun önemli açıklamalarına kadar burada Kripto Para Haber’deki en güncel kripto para haberleri ile gelişmeleri kaçırmayın.

Bitcoin (BTC) haberleri

Brezilya’nın Rio Grande do Sul kentindeki polis memurları, hükümlü bir suçlu tarafından işgal edilen bir evde 25 makineli bir Bitcoin madenciliği operasyonu keşfetti. Yerel haber kaynakları, ekipmanın tahmini olarak  kabaca 63.000 dolar değerinde olduğunu bildirdi. Yetkililer, uyuşturucu kaçakçılığı şüphelisini ararken keşif yaptılar. Madencilik operasyonunun kendisi yasadışı olmasa da araştırmacılar ekipmanın Çin’den ülkeye gizlice sokulduğunu ve söz konusu evin uyuşturucu satıcıları için kripto para aklama operasyonunun sahası olabileceğine inanıyor.

Brezilya’da kripto para kabulü yüksek. Rio de Janeiro’daki Oasis Supermercados’ta lider bir süpermarket zinciri, geçen Aralık ayında Bitcoin, Bitcoin Cash ve Litecoin de dahil olmak üzere çeşitli kripto paraları almaya başladı. Brezilya şu anda Latin Amerika’daki 24 saatlik en yüksek Bitcoin işlem hacmi rekorunu elinde tutuyor. Polis, ortaya çıkardıkları yasadışı Bitcoin operasyonunun Rio Grande do Sul’da türünün ilk örneği olduğunu bildirdi.

Ethereum (ETH) ve NEO (NEO) haberleri

Merkezi olmayan borsa Switcheo, Ethereum ve NEO Blockchain’lerinde atomik swap’ları başlattı. Switcheo’nun atomik swap işlemleri, müşterilerin, anlaşma için üçüncü taraflara güvenmeden, bilinmeyen taraflarla zincirler arası işlem yapmalarını sağlar. Borsa ETH ve NEO çapraz zincir işlemlerini ilk uygulayan firma.

Ripple (XRP) haberleri

Ripple’da küresel bankacılık sorumlusu ve SWIFT’de eski iş geliştirme başkanı olan Marjan Delatinne, İngiliz Blockchain Derneği’nin ev sahipliği yaptığı “Önümüzdeki Yol: Dağıtık Defterlerin Geleceği” başlıklı bir panelde yer aldı. Marjan Delatinne’e göre finans endüstrisi Blockchain’in değerini anlıyor. Marjan Delatinne’e göre ayrıca, daha geniş bir parasal sistemde kripto konumunu anlamak gerekiyor.

Litecoin (LTC) haberleri

The Lite Podcast’in yeni bir bölümü çıktı. Bu sürüm, Lightning App geliştiricisi Carla Kirk-Cohen ve Güney Afrika borsası Luno’daki Lightning’in beta testi ile ilgili bir tartışmayı kapsıyor.

Stellar Luemns (XLM) haberleri

Wirex’in kurucu ortağı Pavel Matveev, şirketin Stellar ağında 26 stablecoin çıkarma planının, dijital varlıkların kitlesel olarak benimsenmesini destekleme çabası olduğunu söyledi:

Stellar ile güçlerini birleştirmek bizim için mükemmel. Her iki şirket de dijital para birimlerinin kitlesel olarak benimsenmesini teşvik etmek ve insanların ödeme yapma şeklini değiştirmek için daha büyük bir hedef paylaşıyor.

TRON (TRX) haberleri

https://twitter.com/TRONArcade/status/1121639497614020608

TRONArcade’de yeni bir TRON tabanlı oyun olan Dragon Castle (DC) piyasaya sürüldü. Oyun, oyuncuları TRX ve DC tokenlerinde ödül kazanmak için canavarları yenmek adına TRX’i kullanmaya davet ediyor. Dragon Castle, Güney Koreli bir oyun şirketi olan SkyPeople’in ilk DAapp oyunudur.

VeChain (VET) haberleri

2019 VeChain Zirvesi sırasında Deloitte, VeChain Thor Blockchain’ini gelecekte Blockchain çözümleri geliştirmek için kullanacağını açıkladı. Bu, Singapur merkezli Blockchain startup’ı ile ortaklık yapan dört büyük muhasebe şirketinin ikincisi oluyor. PricewaterhouseCoopers, geçen yıl şirkette bir hisse satın aldıktan sonra VeChain ile çalışmaya başladı.

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin