John McAfee, Luxcore'un yeni CEO'su oldu
John McAfee, Luxcore'un yeni CEO'su oldu

John McAfee, Luxcore’un yeni CEO’su oldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bir Medium gönderisinde, Blockchain ve kripto para şirketi Luxcore’un, yeni CEO olarak John McAfee’yi atadığı belirtildi. Şirkete göre McAfee, birkaç aydır danışman olarak Luxcore’u destekliyor.

Yol haritasında şirket, SegWit, block pruning, hibrit masternodlar ve akıllı sözleşmeler dahil olmak üzere Blockchain’e bazı güncellemeleri de içeren birkaç başarılı sert çatal eklediklerini belirtti. McAfee ayrıca duyuruyu twitter üzerinde yaptı.

Luxcore büyük bir yeniden yapılanmaya gidiyor

Luxcore, artık geliştirmeden kullanılabilirliğe geçtiklerini ve şirketi güçlü, büyümeye odaklı bir şirket haline getirmeyi amaçladıklarını ve iş dünyasında daha yoğun bir şekilde yer aldıklarını belirtti. Bugün Luxcore, şirketin büyük ölçüde yeniden organize edildiğini duyurdu. Buna göre:

a) organizasyonda halihazırda mevcut olan becerilerden daha avantajlı bir şekilde yararlanılması ve

b) rekabet ortamında, büyümeye yönelik bir amaç için kilit rollere daha donanımlı yeni personeller kazandırılması gerektiği bildirildi.

CoinMarketCap göre LUXCoin şu anda 2,41 $ (USD) değerinde. Bazı twitter kullanıcılarının işaret ettiği gibi, McAfee özellikle kripto alanında yaygın olarak biliniyor ancak iddia ve eleştiri ile dolu bir hayatı var.

Birçok ünlü isim şirketin lider kadrosunda yer alacak

Firmanın yeni CEO’su olarak hizmet vermek için yüksek profilli McAfee’in yanı sıra, Luxcore, daha önce Luxcore’un bir ön geliştiricisi olan Guillaume Huot’u tanıttı ve Huot, şimdi yeni Chief Operating Officer (COO) olarak görev alacak. Frederick Angers de Luxcore’un yeni Finans Direktörü (CFO)’su olarak atandı.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin