John McAfee ve kripto para borsaları karşı karşıya
John McAfee ve kripto para borsaları karşı karşıya

John McAfee ve kripto para borsaları arasındaki savaş çığ gibi büyüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün John McAfee’nin kripto para borsalarına karşı savaş açtığını bildirdik. John McAfee ve kripto para borsaları arasındaki savaş devam ediyor. Sonunda McAfe, HitBTC’den cevap aldı ve borsa sorunlarına algoritmik bir çözüm önerisi sundu. Ancak  McAfee bu yanıttan memnun değil.

John McAfee ve kripto para borsaları karşı karşıya

Yanıt için uzun bir bekleyişten sonra, HitBTC Twitter aracılığıyla McAfee’ye resmi bir mesaj gönderdi. Borsa, McAfee’ye kripto topluluğunun sesi olduğundan dolayı teşekkür etti. Ayrıca onlara, diğer birçok borsada mevcut olan teknik sorunlar için çözüm önerileri sunduğunu da ekledi.

McAfee ise kızgın bir şekilde tweet attı ve Docademic’in yaşadığı sorunların HitBTC’nin işleyiş şeklinden kaynaklandığını ima etti. Docademic, McAfee tarafından desteklenen bir kripto para. Ayrıca Docademic, doktorlar ve hastalar arasında, Elektronik Sağlık Kaydı (EHR) ile birinci basamak sağlık hizmetlerini sağlamayı ve tüm yıl boyunca doktorlara sınırsız erişim sağlamayı amaçlayan bir platform. Docademic, maksimum ticaret hacmi için HitBTC borsası ile dört borsada daha işlem yapabilir.

McAfee, kripto para borsalarına karşı açtığı savaşı yakın zamanda sonlandıracak gibi görünmüyor.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin