john McAfee SEC’e gönderilen dilekçeleri Twitter’da paylaştı
john McAfee SEC’e gönderilen dilekçeleri Twitter’da paylaştı

John McAfee SEC’e baskı yapmak için takipçilerini kullandı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto meraklısı, iş adamı ve programcı John McAfee, online kripto para kazanma meraklılarının peşinden koşan bir olaya ilham kaynağı oldu. Haziran ayında takipçilerine john McAfee SEC’e e-posta göndermelerini ve John McAfee’nin SEC’e ders vermesi için tartışma talebinde bulunmalarını söyledi.

John McAfee SEC’e gönderilen dilekçeleri Twitter’da paylaştı

Bilgi Edinme Özgürlüğü Yasası talebi nedeniyle, bu e-postaların 100’ü de ele geçirildi. Bazı dilekçe örnekleri sosyal medyada paylaşıldı. SEC Başkanı Jay Clayton 6 Haziran’da yaptığı açıklamada, ajansın ICO’ları sınıflandıran mevcut kurallarını değiştirmeyeceğini söyledi. ICO’lar girişimcilerin emtia olarak “kripto para karşılığı“ token satarak para toplamaya çalıştığı bir süreç.

İşte John McAfee taraftarlarının, SEC Başkanı Jay Clayton’ı McAfee ile tartışma programına katılmak için attıkları maillerden bir kaçı:“Hiçbir şey hakkında mantıklı düşünmüyorsun.”

  • “CNN üzerinde John Tartışma !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
  • “Selamlar Efendim. Lütfen 2020 ABD Başkanı Sayın John McAfee’yle tartışsın. Adam tam desteğimi aldı ve ona çok yürekten saygı duyuyorum.”
  • “John McAfee’nin adanmış bir takipçisi olarak sevgili efendim, kripto alanındaki her şeyi John’la tartıştığınızı görmenin büyük bir hazzı olur, bilmediği bir şey olmadığını bilmek faydalı olmaz mı? Kripto dünyayı değiştirecek. ”
  • “Çeşitli resmi mazeretler yüzünden tartışmadan uzaklaşabilirsiniz ama yüzleşin: Blockchain ve kripto paralar ileriye giden tek yoldur ve fiat kokuşmuş; Çoktan öldü ve sadece Berlin duvarı gibi düşmeli.”
  • “ABD’de iktidarın genişlemesiyle, Bay McAfee’nin CNN’de tartışma teklifini kabul etmenizi rica ediyorum.”
  • “John McAfee ile tartış… Zekanızı gösterin.”
  • “Zümrüt kulenin içinde oturmak ve hakikatlerinize tükürmek gibi bir probleminiz yok, bu yüzden CNN’de sorun olmayacak ve duruşunuzu koruyacaksınız.”
  • “Böyle tavuk olmayı bırak. Gizlice, tartışmayı kaybedeceğini biliyorsun, bu yüzden ondan kaçıyorsun.”
  • “Menkul kıymetler hakkında John Mcafee’yle tartış. Onlar menkul değiller ve sizi eğitebilir.”
  • “Ermiş Mcafee’yle tartış.”

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin