mcafee tahminleri
John McAfee tahminleri: Bitcoin yükseliş piyasasını volkanik patlama ile kıyaslıyor

John McAfee tahminleri: Bitcoin yükseliş piyasasını volkanik patlama ile kıyaslıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Anti virüs programı milyoneri ve önde gelen kripto para savunucusu John McAfee’yi diğerlerinden ayıran bir şey de, onun gündemini hiçbir zaman dur durak bilmediğidir. Twitter’da 800.000’in üzerinde takipçisi, ilginç bir geçmişe sahip olması ve ABD Başkanı olma isteği ile oldukça enteresan bir kişiliğe sahip. Aynı zamanda siber güvenlik uzmanı olan ve en sağlam kripto boğalarından biri olarak tanınan McAfee, yeniden fiyat tahminleri yapmaya başladı. Bu kez McAfee tahminleri, Bitcoin fiyatının 1000 dolardan fazla arttığı fiyat listelerinde yer alan bir başka yeşil mum serisinin başlangıcı olabileceği yönünde.

McAfee Ne Dedi?

McAfee yakın zamanda attığı bir tweet’de şunları kaydetti:

Bitcoin – bir haftada 1.000 dolar artış. Bu boğa piyasası mı? Hiçbir fikrim yok. Art arda 10 artış sonrası bunu dikkate alacağım. Bu arada, şunu bilin: Boğa Piyasası geliyor.

Bitcoin söz konusu olduğunda, yükseliş hislerinin sınır tanımadığını inkâr etmiyor. Geçtiğimiz yıl, Bitcoin fiyatlarının Aralık ayında 5.000 dolara ve 2020 yılında ise 500.000 dolara çıkacağını tahmin etti. Fiyatlar herkesi şaşırtacak şekilde 20.000 dolarının üzerine çıkmıştı.

Daha sonra, yatırımcılardan dijital varlıklarını tutmalarını istedi. Kasım ayında, fiyatlardaki kitlesel yükselişten önce herkesin kafası karışmış durumdaydı. Sonrasında Takipçilerine 2020 yılı sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşabileceğini söyleyerek oldukça iddialı bir tweet attı. Ayrıca, kripto para birimleri güçlendikçe, fiat paraların devalüe edileceğine inanıyor.

McAfee tahminleri güvenilir mi?

Geçmişte tutuklanan McAfee, abartılı ve sınır ötesi eksantrik bir yaşam tarzına sahip. Ve Twitter hesabında ICO’ları ve diğer kripto işlerini onayladığı için 100.000 ABD dolarından fazla ücret aldığını iddia ediyor.

Bununla birlikte, tüm bu düşüncelere rağmen, kripto piyasası üzerindeki etkisi söz konusu olduğunda sözünden asla geri dönmez. Teknoloji kurdu, kripto para birimleri hakkında ne konuştuğunu biliyor gibi gözüküyor.

Diğer Bitcoin boğalarının da bazı şoke edici tahminleri bulunuyor. Ama şu anda, McAfee tarafından belirlenen gözlemlerin ötesinde tahmin standartlarına kıyasla başarısız oluyorlar. Örneğin, Winklevoss kardeşler, Bitcoin’in değerinin önümüzdeki yirmi yıl içinde bugün olduğundan 30 ila 40 kat daha fazla olabileceğini tahmin ediyor. Tim Draper ve Roger Ver, Bitcoin’in değerinin McAfee’nin öngörüsünün neredeyse 4 katı olan 250.000 dolara çıkabileceğine inanıyor. Diğer bazı boğalar, değerlemelerin 100.000 dolar civarında kalacağını düşünüyor. McAfee ise hala Twitter hesabında BitFi cüzdanını tanıtmakla meşgul.

blokt

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin