John McAfee toplumu gülmeye teşvik ediyor

John McAfee: “Piyasadan zayıf eller çıktıkça piyasa tersine dönecek.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto sektörünün sevilen kişiliği John McAfee, mevcut pazar çöküşünün, savaşmayacak herkesi yutmayı amaçladığını söylüyor.

John McAfee toplumu gülmeye teşvik ediyor

Piyasada fiyatlar düşmeye devam ederken, ayılar piyasada hakimiyetlerini ilan ediyor. Ama bir kripto kişiliği kripto topluluğunu eğlendirmeyi başarıyor. John McAfee toplumu gülmeye teşvik ediyor ve  halihazırdaki piyasa çöküşünün savaşmayacak herkesi yutmayı amaçlandığını belirterek zayıf ellerin çoğunun zaten sarsıldığını ekliyor.

Kripto para piyasasında şu an bir eğilim var. Piyasa tüm zamanların düşük rakamlarıyla çökse bile, kripto analistleri Bitcoin ve onun temel teknolojisi olan Blockchain’in potansiyeli üzerine bahis yapıyorlar. McAfee ise piyasadan zayıf eller çıktıkça piyasa trendinin tersine döneceğini belirtiyor.

John McAfee: “Kripto pazarı sıfır toplamlı bir oyun.”

Ayrıca McAfee, gelecek yıl etkili kripto ticareti için yatırımcılara bir tavsiyede bulunarak, uzun süreli yatırım yapmalarını önerdi, ancak dikkatli ve derin araştırmalar yapmalarını gerektiğini de ekledi.

Bugün McAfee, kripto sürecinin sıfır toplamlı bir oyun olduğunu belirttiği bir kripto sürecini açıkladı. McAfee, “Kişinin kripto alanındaki kârı başka bir kişinin kaybıdır” diye detaylandırıyor. McAfee konuya yönelik şunları söylüyor:

Kripto pazarı sıfır toplamlı bir oyun. Kârınız başkasının kaybı. Biz RobinHood’un ya da Angel’ın merhamet’i değiliz. Fakirler için ayağa kalkmıyoruz, daha iyi bir dünya inşa etmiyoruz. Geliştiricilerin yaptığı şey bu. Piyasada biz korsanlarız. Biz alırız.

McAfee’ye göre, fiyatları takip etmek yerine değer arama zamanı

John McAfee’nin son konuşması, kripto topluluğunu ve daha az deneyimli üyelerini anlayışlarıyla desteklemeye çalıştığını gösteriyor. McAfee’ye göre, fiyatları takip etmek yerine değer arama zamanı.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin