John McAfee kripto madenciliğinden milyonlarca token kazandı
John McAfee kripto madenciliğinden milyonlarca token kazandı

John McAfee kripto ekonomisini ve mevcut madencilik durumunu anlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

John McAfee, kısa vadede ne olacağı hakkında hiçbir fikri olmadığını söyleyerek konuşmasına başladı. Daha sonra MGT Capital’de çalıştığı zamanından bir anekdot sundu. John McAfee kripto ve madencilikle ilgili konulara hakim olmasına yol açan nedenleri sıralıyor.

John McAfee kripto madenciliğinden milyonlarca token kazandı

John McAfee konuya yönelik şunları söylüyor:

MGT ile çalıştığım zaman dünyanın en büyük madencilerinden biriydim ve çok kâr ettik. Bitcoin fiyatı ne olursa olsun, Bitcoin madenciliği para kaybettirmez. Fiyatın 2000 dolara düştüğü, herkesin zorluk çektiği o günlerde bile milyonlarca token kazandığımızı söyleyebilirim.

Ayrıca, sıcaklık, karmaşa, madencilik güçlüğü ve elektrik tüketimi gibi madenciliğin dört değişkenini dengeleme hakkında konuştu ve daha sonra bir Bitcoin madencisi olarak kazandığı bakış açılarını şu sözlerle anlattı:

Büyük bir madenci olarak Bitcoin’in fiili büyümesini ve kullanımını görebiliyorum. İki hafta önce bir Bitcoin işlemi yaptım ve 18 saat sürdü. Böyle bir talebi bulunan varlığın bana fiyatının düşeceğini söylüyorsanız, inanmam mümkün değil.

John McAfee’ye göre Bitcoin madenciliğinin zorluğu

Bitcoin Blockchain madenciliğinin zorluğu, bir sonraki blok yarıya inerek yavaş yavaş yükseldi. Bu, blok ödülünün 12,5’ten 6,25 BTC’ye düşürüleceği için Bitcoin tedarikinin yarıya indirileceği anlamına gelir. Bunun üzerine McAfee şunları söyledi:

Neden Bitcoin’e bakmıyoruz? Bir kripto paraya binlerce insan düşüyor. Bu tokenin değeri ne olacak? Belki milyarlar. Matematik yalan söylemez. 2020’nin sonu Aralık ayında milyon dolarlara ulaşmasa da değeri o olmalı. Bu benim tahminim, buna inanacağım.

“Pazarı manipüle edenler kaybetmeye mahkum.”

Pazarın şu anki durumu, fiyat artacak gibi görünüyor ve görünüşte en rastlantısal ve plansız bir şekilde düştüğü için pek çok analistin olumsuz olduğu görülüyor. Ancak, McAfee bunun pazarın manipülasyonu olduğuna inanıyor ve bu manipülasyonun Bitcoin fiyatını düşürerek 3 günde 7.400 dolardan 6.400 dolar seviyelerine getirdiğini belirtiyor. McAfee konuyla ilgili olarak şunları söyledi:

Bunu yapabilme gücünüz varsa, yalnızca bir şeyi manipüle edebilirsiniz. Şimdi bu şey daha değerli hale gelirse, gücün azalır ve doğal değer Bitcoin’in şu anki fiyatı. Her pazar gerçek değerine her zaman gelir. Onu manipüle eden insanlar, milyarlarca dolar kaybedecekler ve sonra ortadan kalkacaklar.

Bitcoin pazarının durumunu ele alan McAfee, lider kripto para birimi arttıkça, fiat para birimlerinin de değersizleşeceğini söyleyerek konuşmasını sonlandırıyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin