24 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler
24 Mayıs Ethereum analizi: ETH için beklenen seviyeler

Ethereum 13 Eylül fiyat görünümü: Ether toparlanmaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ethereum 13 Eylül fiyat hareketlerine dair önemli detayları şu şekilde özetledik:

  • Ethereum dün sene başından beri en düşük seviyesini gördüğü 170 dolarda destek buldu.
  • 170 dolar seviyesinde alıcılar ile karşılaşan Ether, başladığı yükseliş hareketini 190 dolara kadar taşımayı başardı.
  • Yeni gün başlangıcı ile saatlik 100 HO direncinde mücadele eden ETH/USD paritesi için bu seviye gün içi en önemli nokta olacak

Ethereum son 24 saatlik zaman diliminde dolar karşısında yüzde 8 oranında bir toparlanma gösterirken, bu yükseliş Bitcoin karşısında yüzde 6 civarında gerçekleşiyor.

Ethereum 13 Eylül fiyat hareketleri

Hakkında çıkan olumsuz haberler ve yorumlardan dolayı piyasanın düşüş döneminden daha fazla etkilenen Ethereum, bu düşüşüne 170 dolarda son vermiş gibi görünüyor.

Kripto para piyasasının bir miktar toparlanması ile 170 dolar desteğinden başlayarak hızlı bir yükseliş trendine giren Ether dün akşam saatlerinden bu yana fiyatını yaklaşık 20 dolar kadar arttırmayı başardı.

Son yükselişin ise ETH/USD saatlik grafiğinde gördüğümüz 100 basit hareketli ortalama seviyesinde bir direnç ile karşılaştığını görüyoruz. 13 Eylül sabah seansında bu direnci geçmek için mücadele eden Ether, 190 dolar seviyesinin üzerine çıkmasın durumunda ikinci bir direnç noktası olarak 195 dolarda konumlanmış 200 saatlik hareketli ortalama seviyesinde mücadele verebilir.

Olası bir düşüş hareketinde 180 dolara kadar olabilecek düzeltmeyi olağan gördüğümüz Ether için bu seviyenin altına inmesi durumunda yeniden tehlike çanları çalması muhtemel gözüküyor.

Ethereum için önemli teknik göstergeler

Son yükseliş ile beraber pozitif bölgeye çıkan saatlik MACD, düşüş eğilimli sinyaller verse de henüz teyit edilmemiş bir görüntüye sahip. Öte yandan stokastik osilatör son düşüşün etkisi ile aşırı alım bölgesinden çıkmış olup yönünü aşağı çevirdiği görülüyor. RSI 61 seviyesi ile pozitif görünümde bulunurken, CCI göstergesinin 73 seviyesinde yatay hareketlerini görüyoruz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin