John McAfee hacklendi ve sessizliğe büründü
John McAfee hacklendi ve sessizliğe büründü

Hacklenmem diyen John McAfee hacklendi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitfi, cüzdanın ele geçirilmesinden sonra “Hacklenemez” pazarlama etiketinin kaldırıldığını duyurdu. John McAfee hacklendi haberlerinden sonra, Bitfi tarafından yapılan basın açıklamasında şu ifadeler yer alıyor:

“Niyetimiz toplumu birleştirmek ve dijital varlıkların dünya çapında benimsenmesini hızlandırmak olsa da, bazı eylemlerimizin bu amaca ters düştüğünü fark ediyoruz.”

John McAfee hacklendi ve sessizliğe büründü

Bitfi, McAfee ile birlikte cüzdanın hacklenemez olduğuna inanıyordu, yani “THCMKACGASSCO” olarak bilinen bir ekip, cüzdanda depolanan tüm fonları almayı başarabilene kadar. Hack saldırısını yapan takım üyelerinden Saleem Rashid, Twitter’da Bitfi’yi hacklediğinin kanıtı gösterdi:

https://twitter.com/spudowiar/status/1035269363903946755

Şimdiye kadar McAfee’den hiç yorum gelmedi, buda olayın gerçekliğini gösteriyor. Çünkü geçmişte diğer söylentileri reddetmek için çok hızlı cevap veriyordu.

Sonunda öyle görünüyor ki, birisi Bitfi’yi hackledi ve ödülün sahibi oldu; Artık MacAfee bile bunu inkâr edemez…

Chepicap

 

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin