featured

Flaş Haber: Bitcoin umut vaat eden bir sıçrama yaptı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı Cuma günü kapanışına doğru 5800 dolar seviyelerinde yatay bir seyre girdikten sonra yeni günün ilk saatlerinde tüm piyasanın beklediği umut vaat eden yükselişini yaptı. Bitcoin sıçraması ile fiyatının bu sabahın ilk ışıklarına kadar 6500 doları gören hareketine şahit olduk.

Bitcoin en son Perşembe günü yılın en düşüğünü görürken çoğu zaman dilimini 6000 doların altında geçirdi. Yılın en düşük rakamları görüldükten sonra ise piyasa alıcılarının toplu olarak tepki vermesi ile fiyat hızlı bir şekilde önündeki 6000 dolar, 6100 dolar ve 6200 dolar dirençlerini kayıpsız ve kararlı bir şekilde geçti. Yaptığı bu ani sıçrama ile Cumartesi Sabaha karşı 04.00 sularında en yüksek seviye olarak 6500 doları gördükten sonra, rutin bir düzeltme hareketine girdi. Düzeltme hareketi sonrası fiyatın yazımızın yayına hazırlandığı saat diliminde Coincapmarket verilerine göre 6400 dolar seviyelerinde hareket ediyor.

bitcoin sicramasi 30 haziran

Bitcoin sıçraması genel kripto pazarını da hareketlendirdi

Bitcoin’in şu anda 109,6 milyar dolar piyasa sermayesinde olduğunu görüyoruz. Ve fiyat son 24 saat içinde yüzde 8,71 artış gösterdi. Fakat daha önemli olan ise bu sıçramanın BTC’yi pozitif bölgeye taşımasıydı. Bitcoin’in son bir haftalık performansı ise böylelikle yüzde1,18 artış olarak görülüyor.

Toplam kripto para piyasası sermayesinden bahsetmek gerekirse Cuma günü 232 milyar dolara gerileyen piyasa, şu an 257 milyar doların biraz altında gözüküyor.

Açıkça söylemek gerekirse, Bitcoin rallisinden bahsetmemiz için net bir tetikleyici faktör bulunmuyor. Son zamanlarda ABD’li düzenleyicilerin bir Bitcoin ETF’yi onaylama olasılığı haberleri umutların yeşermesine neden olmuş olabilir. Ancak geçmiş dönemde görülen bu tür haberlerin sonrasında inkâr edilmesi muhtemelen yatırımcılara bu tür gelişmelere dair söylentileri satın almamalarını öğretmiştir.

ccn

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin