John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost
McAfee: "Bitcoin yakında uçuşa geçecek!"

John McAfee: “Bitcoin yakında uçuşa geçecek!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

John McAfee, verdiği röportajda Bitcoin‘in muazzam derecede değerli olmak için yakında birden artacağını söyledi. Ayrıca sosyal medya sitelerini SEC’e karşı çıkamadığı için eleştirdi. SEC’i gölgeli olarak nitelendirdi ve yasadışı hareket olduğunu iddia etti.

McAfee: “Bitcoin altın standardı olacak.”

McAfee, Bitcoin fiyatının 25 Haziran’dan bu yana % 42 oranında arttığına işaret etti. Boğa piyasasının köşede olduğu görüşünü savundu. 20.000 dolarlık fiyattaki düzeltmenin gerekli olmadığını söyledi. İnsanların pazarı yanlış anladığını ve düşünmemek yüzünden bunun yaşandığını belirtti. İki yıllık başka bir düşüş olasılığını reddetti. Altı aylık düşüşün her şeye rağmen olduğunu belirtti.

McAfee, Bitcoin’in fiyatının 2020 yılı sonuna kadar 1 milyon dolara ulaşması için programın % 57 altında kalması konusunda gergin olmadığını belirtti. Kendisinin bahsettiği bitiş tarihine kadar Bitcoin’in bu değere ulaşılamaması halinde televizyonda canlı yayında sözünü yemeye yönelik bir bahisi var. McAfee, dünyada 40.000 milyoner olduğuna işaret etti. Bunlardan her birinin 17 milyon kullanılabilir Bitcoin’den sadece birini istediğinde ne olacağını sordu.

Çok değerli bir şeye sahip olacağız. Bitcoin’i kabul eden işletmelerin sayısına ve bunu kullanan kişilerin sayısına bakarsanız, bu durum çarpıcı bir şekilde artmaktadır. Saf matematik Bitcoin’in çok geçmeden birden artması gerektiğini söylüyor. Birden artış çok yakında olacak.

Ethereum’u kullanan birçok kullanıcıya işaret ederek Bitcoin’in ana ödeme şekli olarak değiştirileceğini kabul etti. Bununla birlikte, tartışmasız bir ödeme aracı olarak kusurlarına rağmen, Bitcoin’in ana ödeme şekli olmasının kabul görme hakkında olduğunu ve Bitcoin’in açıkça kabul edildiğini savundu. Altın ve kağıt paraların çok içsel değere sahip olmadıklarını ancak onu tutan insanların bunlara sahip oldukları için değer taşıdıklarını söyledi.

Bitcoin altın standart haline gelecek. Bitcoin her zaman bu standart olacak. Bir yerde bir cüzdanı çevrimdışı tutabileceğinizi düşünün. Bu benim emeklilik gelirim. Bu büyükbabam. Her zaman en iyisi olacak. İnsanlara kripto paralar hakkında bilgi verildiğinde, para yerine Bitcoin demeleri sağlandı. İşte bu kadar önemli.

McAfee, yasadışı ve gölge SEC’i kaldırmak istiyor

McAfee,  SEC’nin değiştirilmesi veya basitçe kaldırılması gerektiğini söyledi. 1950’lerde kendilerini tanımlayan bir yüksek mahkeme kararıyla çeliştiğinde, ICO’ların menkul kıymetler olduğunu iddia ederek SEC’in yasadışı hareket etmekte olduğunu savundu. SEC yönetim kurulu başkanı Jay Clayton için başkan gibi görünüyor dedi. Clayton, 2016 yılında FBI ile yaptığı tartışmanın ardından canlı yayında görüşmekten korkuyor.

McAfee, sosyal medya şirketlerini hükümet önünde eğilmek ile suçluyor

McAfee, sosyal medya şirketlerini hükümet önünde eğilmek ve ABD hükümetinin alt ajansları gibi davranmak ile eleştirdi. Google ve Facebook’un, müşterileri hakkında CIA ve FBI’a düzenli olarak bilgi verdiklerini söyledi. McAfee, bu firmaların kişisel özgürlük ve bireysellik için topluluğun bayrağını taşıyanlar olması gerektiğini ama aynı hükümet baskısına maruz kaldıklarını kabul ettiklerini söyledi.

Facebook ve Twitter gibi, SEC’den korkuyoruz. Amerika’da buradayız. Böylece bana bir mahkeme celbi sunabilir ve hayatımın geri kalanında beni taciz edebilirler. SEC’in, ICO’lar ve token’lar konusundaki tavrı konusunda bu kadar karanlık olmasından dolayı, ICO’lar menkul kıymetlerini yapmak için onlara karşı büyük ölçüde eğiliyorlar. Sadece bizim için çok tehlikeli.

McAfee ayrıca JP Morgan CEO’su Jamie Dimon’a onunla tartışması için meydan okudu. Dimon daha önce Bitcoin’i sahtekarlık olarak adlandırdı. Sonra bu iddiadan pişman oldu. Ancak McAfee, Bitcoin’in küresel bankacılık altyapısını tehdit ettiğini ve endüstrinin kripto paraların yayılmasını durdurmaya çalıştığını iddia ediyor.

Jamie Dimon bu radikal şeyleri söylediğinde, kripto para hakkında çok az şey biliyor. Onun bildiği tek şey, işinin bankacılık için risk oluşturduğudur. Bunu, o çok iyi bilir ve eğer mümkünse kripto paraları yok etmek ister. Çünkü bir menfaati var. Bu mümkün olmasa da, kripto paralar Pandora’nın kutusu gibidir. Bu kutu açılmıştır. Onu asla geri almayacaksınız. Bu mümkün değil.

McAfee ayrıca, ABD Başkanı Donald Trump ile görüştüğü takdirde muhtemelen kaybedeceğini ancak doğru konu üzerinde zirveye çıkılabileceğini söyledi.

Şimdi eğlenceli bir tartışma olurdu. Muhtemelen değil, çok cilalı. Çok fazla danışmanı var ama konulara bağlı. Bangkok fahişelerinin Filipin fahişelerine karşı göreceli yetenekleri olsaydı kazanırdım. Önemdeki konuların çoğunda, muhtemelen değil.

 newsbtc

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


UYARI: Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin