John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost
John McAfee gizlilik odaklı kripto para çıkarıyor: Karşınızda Ghost

John McAfee: “Bitcoin için kısa vadeli düşünmeyi bırakın. Gerçekçi olun.”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı 2018 yılının en düşük seviyelerini görürken, MGT Capital’in eski CEO’su ve kripto para dünyasının popüler ismi John McAfee, Twitter üzerinden Bitcoin fiyatı ile ilgili bir paylaşım yaptı.

John McAfee: : “Lütfen gerçekçi olabilir miyiz?”

McAfee, resmi Twitter hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda şunları söyledi:

Tamam insanlar: Lütfen gerçekçi olabilir miyiz? Bir yıl önce bu gün Bitcoin’in fiyatı 2.560 dolardı. Bugün 6.000 dolardan daha fazla. Bu yüzde 140’lık bir artış. Yıldan yıla artış önemli ölçüde hızlanıyor. Kısa vadeli düşünmeyi bırakın. Gerçekçi olun.

McAfee‘nin bu paylaşımı kripto para topluluğundan büyük beğeni aldı.

Piyasadaki oynaklık, yatırımcıları bir panik-satış durumuna itiyor

CoinMarketCap verilerine göre, bir yıl önce, Bitcoin’in piyasa değeri 46 milyar dolara ulaşarak 2.785 dolar seviyesinde işlem görüyordu. McAfee, fiyatta %140’lık bir artış belirtmesine rağmen, Bitcoin fiyatlarının maruz kaldığı dalgalanmalar, bir cehalet meselesi değil, endişe konusu. Kripto para piyasasındaki oynaklık, yatırımcıları bir panik-satış durumuna itiyor.

Bitcoin fiyat grafiği
Bitcoin fiyat grafiği

Bugün, Bitcoin’in fiyatı 6.000 doların altına düştü. Bitcoin fiyatı (BTC) tekrar 2018’de yeni düşük seviyelere düştü ve 5.825 dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. Yazım sırasında Bitcoin, %3,6 oranında düşüşle 5.892 dolardan işlem görüyor. Lider kripto paranın piyasa değeri ise şu anda 100 milyar dolar.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin