Kan banyosu! Piyasa 23 milyar dolar eridi, Bitcoin yüzde 5 düştü
Kan banyosu! Piyasa 23 milyar dolar eridi, Bitcoin yüzde 5 düştü

Bitcoin fiyatı yeni dipleri görüyor: Grafik analistleri bu durumu nasıl yorumluyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Bitcoin fiyatı (BTC) tekrar 2018’de yeni düşük seviyelere düştü ve 5.825 dolar seviyesinden işlem görmeye başladı. Yazım sırasında Bitcoin, %3,6 oranında düşüşle 5.892 dolardan işlem görüyor. Lider kripto paranın piyasa değeri ise şu anda 100 milyar dolar. Peki grafik analistleri bu durumu nasıl yorumluyor?

Bitcoin fiyatı grafiği
Bitcoin fiyatı grafiği

Paniğe dayalı tahrik piyasası, fiyatları 5.700 doların altına çekebilir!

Şu anda “sell-FOMO” ortamında bulunan mevcut paniğe dayalı tahrik piyasası, analistlere göre fiyatları 5.700 doların altına çekebilir. Monty Williams gibi grafik analistlerine göre, Bitcoin potansiyel bir düşüş yaşayabilir ve yeterli satış baskısı varsa fiyat 3.000 dolara kadar sarkabilir. Monty Williams konuya yönelik şu yorumu yapıyor:

Bitcoin 5.700 dolar seviyesinin altına düşerse, bir sonraki destek 4.800 dolar olacak. 4.800 doların altında bir kırılma zor olacak ama eğer gerçekleşirse o zaman bir sonraki direnç 3.300 dolar olacak. Bitcoin’in mevcut hacimler ve duygular ile birlikte 4.800 doların altına inmesi çok imkansız gibi görünüyor.

Bitcoin fiyatı grafiği
Bitcoin fiyatı grafiği

Bitcoin fiyatı tekrar düştü ve piyasayı kırmızıya boyadı

Ethereum, Ripple, EOS ve TRON dahil piyasadaki tüm kripto paralar mevcut piyasa durumundan etkileniyor. İlk 10’daki kripto paralar yüzde 5 ila 13 arasında kayıplar veriyor. En iyi 10 token arasında EOS, %13 oranında düşüşle 7,3 dolardan işlem görerek mevcut piyasa koşullarından en çok etkilenen kripto para oluyor. EOS’un arkasından ilk 10’da en çok kan kaybeden kripto paralar Cardano ve Litecoin oluyor. Cardano şu anda %9,53 oranında düşüşle 0,12 dolardan işlem görüyor. Litecoin şu anda %9,12 oranında düşüşle 76,27 dolardan işlem görüyor.

Ambcrypto

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin