John McAfee
John McAfee 2020 başkanlık kampanyasını tekneden yönetecek!

Kriptonun renkli kişiliği McAfee başkanlık kampanyasını tekneden yönetecek!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Amerika Birleşik Devletleri girişimcisi ve kripto para savunucusu John McAfee, 2020 başkanlık kampanyasını yürütmek için ülkeden kaçtığını söyledi. 22 Ocak tarihli bir video açıklamasında, McAfee’nin ABD vergi makamları tarafından suçlandığını ve kampanyasını uluslar arası sularda bir tekneden yürütmeyi planladığını iddia etti.

Gelecek yıl ABD başkanlığına aday olmayı planlayan tartışmalı kripto topluluğu ünlüsü, büyük bir jürinin İç Gelir Servisi (IRS) tarafından kendisine karşı toplandığını öğrendiğini söyledi.

Aleyhindeki iddiaların niteliğini tam olarak bilmediğini söylese de, McAfee son sekiz yıl boyunca vergi ödemediğini belirtti.

Salı günü Twitter’a yüklenen birkaç video blogun ilkinde şunları söyledi:

IRS, Tennessee eyaletinde, kendimi, eşimi […] ve kampanya çalışanlarımdan dördünü suçsuz yere, tanımlanmamış IRS iddiaları ile suçlamak için büyük bir jüri topladı.

McAfee’nin, bilhassa uluslararası sularda, bilinmeyen bir yerde, ABD topraklarındaki vekillerini kullanarak cumhurbaşkanlığı kampanyasını yürüteceğini söylediği yerde bir tekneden konuşuyordu.

John McAfee Kripto piyasasında ilginç söylemleri ve iddiaları ile tanınıyor

Teknoloji alanında da tanınan John McAfee, son yıllarda kripto paraların açık sözlü savunucusu olarak kendisine bir isim yaptı. Ve zaman zaman Bitcoin fiyatı ile uçuk iddialar ortaya atmaktan çekinmeyerek gündemi bir hayli meşgul etmeyi başardı.

McAfee’nin bu iddiaları ise sosyal medyanın ötesine geçmiş. Ve hatta izleyicilerin McAfee’nin sözlerini takip etmesini sağlayan özel bir izleme web sitesi dahi bulunuyor.

Diğer aktiviteler ise  daha az başarı yakaladı. Geçen yıl, McAfee’nin “kırılamaz” olarak iddia ettiği Bitcoin cüzdanı Bitfi’yi desteklediği ve benzer şekilde çevrimiçi topluluğa kimse ile anlaşma yapmadığını söyledi.

Birisi açıkça McAfee’nin iddiasını çürütmeyi başarınca ise Bitfi nihayetinde güvenlik iddialarını geri çekmeden önce bir sosyal medya savaşı başlattı.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin