John McAfee, seçim kampanyası ile kripto paraların yaygınlaşmasını sağlayabilir
John McAfee, seçim kampanyası ile kripto paraların yaygınlaşmasını sağlayabilir

John McAfee 2020 başkanlık adaylığı ile kripto paralar için ne yapabilir?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

ABD başkanlık seçimleri hala iki yıl sürüyor. Ancak 2016’nın ilginç gelişmesi, Kanye West ve Oprah Winfrey’in yanı sıra bizim favori kripto para birimi evangelisti John McAfee’nin de dahil olduğu potansiyel adaylar olarak görülüyor. John McAfee şahsının seçilip seçilmediğine bakılmaksızın, bu seçim kampanyası, popüler Sanders 2016 kampanyasının sosyalizm için yaptığını kripto paralar için de yapabilirdi.

John McAfee, seçim kampanyası ile kripto paraların yaygınlaşmasını sağlayabilir

Her şeyden önce bireysel özgürlük için tutkulu bir avukat olan McAfee, Liberter Parti’nin başkan adaylığı için 2016’da seçimlere katıldı, ancak başarısız oldu. Buna rağmen, o zamanlar çoğunlukla siber güvenlik ile ilgili olan konulara ciddi bir dikkat çekmeyi başardı. Bu kez, Amerikan seçmenlerini kripto parayla ve Blockchain teknolojisinin potansiyel avantajları konusunda eğitmek için ulusal bir platforma sahip olacak.

Kripto, McAfee’nin kampanyasının ana odak noktası olacağından, muhtemelen McAfee’nin kripto para birimlerinin yararları konusunda ne düşündüğünü sormaya değer. Güçlü bir hükümet karşıtı duruşa sahip olan McAfee, kriptolara karşı olumsuz tavrı nedeniyle Menkul Kıymetler ve Borsalar Komisyonu’na (SEC) çağrıda bulundu. McAfee’nin şu anki kampanya yöneticisi konuya yönelik şunları söylüyor:

Kripto paraların avantajlarını sergilemeyi amaçlıyoruz; aynı zamanda mevcut çözümlerin saçmalığını politik ve sosyal sorunlara dayandırıyoruz, bunların çoğu da hükumet tarafında başlıyor.

John McAfee, sağladığı bireysel ekonomik özgürlük nedeniyle kriptoyu seviyor

McAfee, sağladığı bireysel ekonomik özgürlük nedeniyle kriptoyu seviyor. Ekonomik özgürlüğü ve merkezi hükumetin para politikasına karşı çıkması kesinlikle Bitcoin ve kripto para birliğinin önemli bir unsuru. Her zamanki gibi, ekonomi son seçim döngüsünün kilit odak noktasıydı ve o zamanlar gündeme getirilen konulara çok az değinildi. Bu yüzden insanlar kriptonun nasıl gösterebileceği hakkında konuştuğunda McAfee’yi dinlemeye istekli olabilirler.

Ayrıca McAfee’nin çok fazla bilgisi olmayan insanlar için en saygın kripto para sözcüsü olmaması da mümkün. Ancak kampanya yöneticisi, diğer adaylara kıyasla McAfee’nin “daha ​​iyi” bir kampanya yürütmek için yeterince donanımlı olmadığını itiraf ediyor.

McAfee 2020 kampanyası kripto paraların yükselişini hızlandıracak mı?

Pek çok kişi, Bitcoin’i tuhaf çevrimiçi altkültürlerin yanı sıra gölgeli pazar Silk Road ile ilişkilendirdi. Ayrıca kripto paraların yasadışı faaliyetlerle çeşitli türden ilişkilerle yakından bağlantılı olduğu inancı, yasa koyucuların yaklaştığı şekilde yansıtıldı. Kriptonun sıradan insanlara nasıl yardımcı olabileceğini tam olarak açıklama görevi, göründüğü kadar kolay değil. Aynı zamanda McAfee’nin, Vitalik ya da Charlie Lee gibi bir kripto figürünün sahip olduğu kadar yetkinliği ve yetkisi de yok. Bu nedenle kripto para projeleriyle doğrudan ilgili olan bir kişinin, kripto paralarla gurur duyması sadece reklam ya da kendi kendini tanıtmak gibi görünebilir.

McAfee ve ekibinin halka daha önce kripto para birimlerine sahip olduğundan daha kötü bir izlenim bırakması ihtimali olabilir mi? Yoksa McAfee 2020 kampanyası kripto paraların yükselişini hızlandıracak mı? Her ne olursa olsun, bu kampanya muhtemelen John McAfee’nin olağanüstü hayatı boyunca yaptığı her şey kadar eğlenceli olacak ve kesinlikle kripto para birimi alanına daha fazla ilgi duyulmasını sağlayacak.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin