Kore Merkez Bankası dijital para araştırması için komisyon kuruyor
Kore Merkez Bankası dijital para araştırması için komisyon kuruyor

Güney Kore’nin en büyük adası Jeju, ülkenin Blockchain merkezi haline getiriyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Güney Kore’nin Jeju adasından bazı yetkililer, Blockchain’i küresel merkez haline getirmeyi planlıyorlar. Son zamanlarda ICON yöneticilerinin yanı sıra ICON DApps geliştiricileriyle de görüşmeler yapıldığı bildiriliyor. Bu durum ICON’un, Jeju’nun geleceği için önemli bir rol oynayabileceğini gösteriyor.

Jeju kendi kendine yeten bir ada olmasıyla tanınıyor

En büyük Kore adası olan Jeju’nun, IT şirketlerinin yanı sıra birçok önemli turistik merkezi de var. Kendini yöneten ada şimdi, yerel ekonomiyi güçlendirmek için daha fazla Blockchain merkezli işletme kurmayı düşünüyor.

ICON dünyanın en büyük Blockchain ağlarından biri ve yerel ICX tokeni şu anda yaklaşık 300 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. ICON Vakfı’nın, Jeju’nun Blockchain sektörünün geliştirilmesi için yeni planlarda büyük bir destek sağlayacağı düşünülüyor.

Jeju yetkilileri yatırımcılara destek sağlamak ve daha açık ICO düzenlemeleri oluşturmak üzerine odaklanacaklarına yönelik bir açıklama yaptılar. ICON’un katılımının niteliği ve kapsamı henüz belli değil, ancak bu adımlar vakfın daha etkin bir şekilde işlemesine izin verecek. Bu erişimin Blockchain’e dayanan DApp projelerini temsil eden bir geliştiriciler ağı ile genişletilmesi bekleniyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Güney Kore’nin en büyük borsaları, ülkenin dev şirketleri tarafından desteklenmeye başladı

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin