Kripto yanlısı Jared Polis Colorado'nun yeni valisi seçildi
Kripto yanlısı Jared Polis Colorado'nun yeni valisi seçildi

Kripto yanlısı Jared Polis Colorado’nun yeni valisi seçildi

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Colorado’daki seçmenler Salı gecesi tarih yazdılar ve Jared Polis’i vali olarak seçtiler. Jared Polis sadece ülkenin ilk açık eşcinsel erkeği valisi değil, aynı zamanda kripto para yanlısı ve destekçisi ilk valisi oldu.

Jared Polis seçim kampanyasıyla büyük ilgi topladı

Polis’in seçim kampanyası platformunun büyük bir parçası Colorado’daki şirketler için Blockchain teknolojisinin faydalarına odaklıydı.

Polis artık belediye ve ilçe seçimlerini geliştirmek için Blokchain kullanmak üzere Colorado yetkilileriyle işbirliği yapma planını hayat geçirebilir. Ayrıca eyalet para aktarım yasalarından kripto paraları muaf tutmak yoluyla kripto paralar için eyalet çapında güvenli bir liman inşa etmek istiyor.

Verimsiz düzenden kurtulup inovasyona açılım

Polis’e göre bu fikir açık blockchain tokenlerini koruyacak ve yenilikçi şirketleri eyalete gelmeye teşvik edecek. Bu fikirleri hayata geçirebilirse Colorado’ya taşınan şirketler çoğu Blockchain şirketinin önünü kapatan aşırı sıkı ve önlemci hazırlanmış düzenlemelerden bağımsız bir şekilde serbestçe iş modellerini geliştirebilcek.

Devlet işleriyle tam entegrasyon

Blockchain’i etkili bir şekilde devlet işleyişine katmak isteyen Polis’in diğer projeleri arasında Blockchain tabanlı enerji çözümleri ve dağıtık defter teknolojilerini kullanarak devlete ait kayıt ve verilerin şeffaflaştırılması da var.

Tüm bu gelişmeler gösteriyor ki Polis Colorado’yu iş dünyası ve hükümet adına Blokchain inovasyonu için ulusal bir merkez haline getirmek istiyor.

chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

IBM ABD kongresine “Blockchain hazır” mesajı verdi

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin