Japon devinden Ripple (XRP) odaklı ödül programı
Japon devinden Ripple (XRP) odaklı ödül programı

Japonya’nın bankacılık devi Ripple ile kripto para ticareti platformu başlatıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya’nın bankacılık devi Ripple ile kripto para ticareti platformu başlatıyor. Japonya’nın önde gelen bankacılık hizmetlerinden biri olan SBI Group, sanal bir para portalı açıyor. Bu, SBI Group’un Ripple ile yaptığı görüşmeler sonucunda bu yılın Ocak ayında XRP’ye dayalı bir platform başlatma planlarının ardından geldi.

Japonya’nın bankacılık devi SBI Group, projesine güveniyor

Söz konusu portal, sbivc.co.jp alanında bulunuyor. Portal, lansmandan daha önce Bitcoin, Ethereum, Bitcoin Cash ve Ripple gibi büyük kripto para birimleri için ticaret sunacak. Bununla birlikte portalın, “Hakkında” sayfasında belirtildiği gibi XRP’yi sadece XRP ile destekleyeceklerini belirtmek önemli.

Bu projenin ardında SBI Group’un olması, Japonya’nın en büyük kurumsal oyuncularından birinin kripto para sektörüne girdiğine işaret ediyor. Japonya’daki lider finansal hizmet şirketi, 4 milyondan fazla aracılık hesabını işleyen kuruluşlarından biri. SBI Group’un Başkan ve CEO’su olan Yoshitaka Kitao konuya yönelik şunları söyledi:

Bunu yaptığımızda, bu platform göz açıp kapayıncaya kadar bir numara olacak. Bu yüzden çok sayıda müşteri gelse bile iş yükünü taşıyabilecek bir sistem kurabiliriz.

Platform, SBI Group’un bilgisinden ve güvenliğinden faydalanacak

Platform, güvenilirlik, hız ve şeffaflık sunarak, SBI Group’un bilgisini ve güvenliği “dünya standartlarında eşleşen bir motor” ile birleştirmeyi vaat ediyor. Web sitesi, önceden rezervasyon hesabı açılması için başvuruda bulunmamış olan müşteriler adına bir duyuru yayınladı. SBI Group konuya yönelik şunları söyledi:

Genel hesap açılışı alımı ile ilgili olarak, hazırlık tamamlandıktan sonra resmi web sitemizde bir duyuru yayınlayacağız. Bir süre bekleyeceğiniz için sabrınız için teşekkür ederiz.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Ambcrypto

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin