Japonya iki kripto para borsasının faaliyetlerini geçici olarak durduruyor
Japonya iki kripto para borsasının faaliyetlerini geçici olarak durduruyor

Japonya iki kripto para borsasının faaliyetlerini geçici olarak durduruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japonya iki kripto para borsasının faaliyetlerini geçici olarak durduruyor. Japonya’nın Finansal Hizmetler Dairesi (FSA), iki kripto para borsasının işlemlerinin askıya alınmasını emretti. Ayrıca FSA, kripto para borsası Coincheck’in Ocak ayında bir hacker saldırısı sonucunda yaklaşık 534 milyon dolarlık NEM (XEM) coinin çalınmasından sonra bir dizi teftişi takiben bir başka şirkete iş geliştirme uyarısı gönderdi.

Japonya 15 adet kayıtsız kripto para borsasında yerinde incelemeler yapıyor

FSA’nın Japonya’daki 15 adet kayıtsız kripto para borsalarındaki yerinde incelemeleri sonucunda, düzenleyici iki kripto para borsasının işlemlerini durdurdu ve Coincheck dahil 7 kripto para borsasına iş geliştirme bildirimleri gönderdi.

Japonya iki kripto para borsasının faaliyetlerini 2 ay boyunca askıya aldı

Kripto para borsası Last Roots en son iş geliştirme bildirimini aldı. External Link kripto para borsasının operasyonları 6 Nisan’dan itibaren iki ay boyunca askıya alındı. FSHO kripto para borsası ise 8 Mart’tan itibaren bir ay boyunca faaliyetlerine yönelik durdurma kararı alınmış olan iki borsadan biri.

İki Japon kripto para borsası, mevzuata uyum konusunda düzenleyicilerle çalışmaktan ziyade faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı

Geçtiğimiz hafta iki Japon kripto para borsası, mevzuata uyum konusunda düzenleyicilerle çalışmaktan ziyade faaliyetlerini sonlandırma kararı aldı. Geçtiğimiz dönemlerde güvenlik zafiyetleri ve sık sık yapılan denetimler sonucu birkaç platform daha Japonya’daki operasyonlarına son vermişti. Mr.Exchange ve Tokyo GateWay’de kapatma kararı almadan önce platformları için lisans alma sürecindeydi.

En güncel haberleri Facebook sayfamızdan takip edebilirsiniz.

Cointelegraph

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin