Hindistanlı genç kız kendi kripto para uygulamasını yaptı
Hindistanlı genç kız kendi kripto para uygulamasını yaptı

Hindistanlı genç kız kendi kripto para uygulamasını yaptı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Hindistanlı genç kız kendi kripto para uygulamasını yaptı. California merkezli kripto para girişim şirketi Redwood City Ventures’ın kurucusu Sean Walsh, yeni bir uygulama için pazardaydı. Ne istediğini biliyordu, ama nerede bulacağını bilmiyordu. Bu yüzden kendine özgü bir yaklaşım izlemeye karar verdi. Walsh, internet sitesine bir ilan gönderdi ve ihtiyaçlarını karşılayan doğrudan tüketiciye yönelik bir uygulama yapma isteğini ayrıntılı olarak açıkladı.

Hindistanlı genç kız “Crypto Price Tracker” uygulamasını geliştirdi

İlanına katılanlardan biri kuzey Hindistan’daki Saharanpur kentinden bir genç olan Harshita Arora’ydı. Arora, Crypto Price Tracker uygulamasını geliştirdi ve Ocak ayında Apple App Store’da yayınladı. Çok olumlu bir yanıt aldı ve kullanıcılar tarafından yapılan 49 incelemeden 4,7 puan aldı.

Walsh, uygulamanın şaşırtıcı ve heyecan verici olduğunu belirtiyor

Walsh, haber bültenine ürünün beğenildiğini, en çokta kullanışlılığının ve sadeliğinin takdir edildiğini belirtti. Walsh, Arora ile temasa geçti ve uygulamayı satın almak için bir anlaşma yaptı. Walsh, uygulamanın şaşırtıcı ve heyecan verici olduğunu belirtiyor. Arora’nın teknolojisinin Redwood City Ventures’ı küresel pazarda daha rekabetçi hale getireceğini vurguluyor. Ayrıca bu uygulamanın, bir kadın tarafından tasarlandığı gerçeğini de ön plana çıkarıyor. Çünkü Arora  örneği, herkesin bir geliştirici olabileceğini gösteriyor.

Uygulama, 20’den fazla borsa ve 1.000 farklı kripto para birimi hakkında veri toplayabiliyor

Crypto Price Tracker, 20’den fazla borsa ve 1.000 farklı kripto para birimi hakkında veri toplayabiliyor. Ayrıca 32 fiat para birimi için fiyatlandırma sağlıyor ve kullanıcılara fiyatlandırma uyarıları oluşturma olanağı verirken, bir grafikte para birimlerinin geçmiş verilerini de görüntüleyebiliyor. Kullanıcıların yatırım sürecine yardımcı olmak için kazanımları ve kayıpları da ek analizlerle gösteriyor.

Crypto Price Tracker uygulamasını geliştiren, 16 yaşında bir genç kız

Arora kodlama alanında yeni olduğunu belirtiyor. Arora, 13 yaşında başladı ve hızlı bir programlama dili öğrendi. 16 yaşında olan Arora, okuluna devam ediyor. 2016 yılında kripto para işlemleri yapmaya başladı ve şifrelenme dünyasıyla kodlama tutkusunun birleşimi olarak Crypto Price Tracker’ı ortaya çıkardı.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Coingeek

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin