Bitcoin 10 bin doları kırıp hangi seviyeye çıkabilir? Ünlü analistler açıklıyor

Bitcoin 10 bin doları kırıp hangi seviyeye çıkabilir? Ünlü analistler açıklıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto analistleri, Bitcoin’in 10.000 doların üzerine çıktıktan sonra artmaya devam etmek için ivme kazanıp kazanmadığını ölçüyor.

Josh Rager: “Bitcoin 9.600 dolara düşebilir.”

Josh Rager, Bitcoin’in 10.854 doları yeniden test etme yolunda olabileceğini söyledi. Josh Rager BTC bu rakamın üstüne çıkamazsa, lider kripto paranın 9.600 dolar civarında desteği tekrar test edeceğini ve muhtemelen daha düşük bir seviyeye düşeceğini söyledi.

Kaynak: Josh Rager/Twitter

Crypto Michaël: “Bitcoin 10.300 doları kıramaz.”

Fellow analisti Crypto Michaël  Bitcoin’in 10.300 doları kırmak için ivme kazandığını düşünmüyor:

Hala aşağı doğru daha fazla hareket yapmak zorunda olduğumuz yönündeki düşüncelere katılıyorum. Yukarı doğru hareket ettirmek çok fazla bir hacme sahip değil ve 10.300 doların üstünde yükseleceğimizi sanmıyorum. 

Dailyhodl

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin