Ödemeler devi Visa ve LINE bu kripto projesinde güçlerini birleştiriyor
Ödemeler devi Visa ve LINE bu kripto projesinde güçlerini birleştiriyor

Japon mesajlaşma devi Line 10 milyon dolarlık Hong Kong Blockchain girişim fonu kuruyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon sosyal mesajlaşma uygulaması LINE, kripto para pazarına açılmasının bir parçası olarak 15 Ağustos çarşamba günü 10 milyon dolarlık bir Hong Kong Blockchain girişim fonunun yaratıldığını duyurdu. Japon mesajlaşma devi kripto para sektörü için kararlı adımlar atmaya devam ediyor.

Hong Kong merkezli iştirak aracıyla başlatılan fon, diğer LINE’ın kardeş kuruluşu LVC Corporation’dan aldığı fonları içeriyor.

Şirket bir basın açıklamasında şunları söylüyor:

Girişim fonunun gelecekte Blockchain pazarının büyümesine göre genişlemesi bekleniyor. Bu yeni kurumsal bağış fonunu başlatarak, LINE, kripto para ve Blockchain teknolojisinin geliştirilmesini ve benimsenmesini hızlandırmayı hedefliyor.

Söz konusu hareket, Line’ı “şirket fonları yoluyla token yatırımlarını resmileştirmek için ilk halka açık şirketlerden biri” haline getiriyor.

Japon mesajlaşma devi LINE kripto entegrasyonları ile ön plana çıkıyor

Şirket 2018’de kripto entegrasyonu ile ön plana çıktı. Platformun kripto borsası BITBOX, Temmuz ayı ortasında piyasaya çıktı.

Bu arada girişim fonunu duyurarak aynı zamanda, BITBOX, TRON’un listelerinde işlem yapmaya başlamak için bir sonraki kripto para birimi olacağını doğruladı.

TRON’un temmuz ayında bir P2P platform işletmesi olan BitTorrent Inc.’i devralmasının alınan karara büyük bir ivme kazandığını ima edildi.

Lansman öncesinde bildirdiği üzere, ABD’deki kullanıcıların yanı sıra şirketin Japonya’daki kullanıcılarıda ülke yargısındaki yasal zorunluluklardan dolayı borsadan yararlanmalarını engelliyor.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin