Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi
Ripple bir menkul kıymet mi? SBI CEO'sundan açıklama geldi

Japon devi SBI’nın iştiraki mobil cüzdan BRD’ye yatırım yapıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Japon finans devi SBI Holdings’in bir iştiraki olan SBI Crypto Investment, kripto şirketi Breadwinner AG’ye (BRD) yatırım yaptı.

SBI’nın kripto yatırım fonu, mobil kripto cüzdanı BRD’nin geliştiricisi olan İsviçre merkezli Breadwinner şirketine ne kadar katkı yaptığını ise açıklamadı.

Duyuruya göre, BRD, 170 ülkede faaliyet gösteriyor ve 1,8 milyon Android ve iOS kullanıcısı tarafından indirilmiş durumda. SBI’nın geçici sonuçları açıklamasında 30 Eylül 2018’de sona eren altı ayda SBI Holding’in 176 milyon yen üzerinde (yaklaşık 1,6 milyon dolar) kayıt yaptığını ortaya koyuyor.

Breadwinner AG’nin tokeni BRD CMC’de 150. sırada

Breadwinner şirketinden ise henüz konu ile ilgili bir açıklama yapılmadı. Bu arada kripto şirketi Breadwinner AG’nin tokeni olan Bread (BRD) coinmarketcap sıralamasında 17,2 milyon dolarlık piyasa sermayesi ile 150. Sırada bulunuyor. Ve yazım esnasında BRD tokeni, 0,1941 dolardan el değiştiriyor.

SBI Holding’in kripto yatırımları devam ediyor

Bir bütün olarak SBI Grubu da daha önce kripto alanına yaptığı yatırımlar ile gündeme gelmişti. Şirket, Ağustos ayında, Kripto Para Borsası LastRoots’a yatırım yaptığını duyurmuştu.

Geçtiğimiz yılın Aralık ayında ise SBI Holding’in kendi kripto para borsası olan Vctrade, Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH) ve Ripple (XRP) yatırım işlemlerini hayata geçirdi.

Eylül ayında çıkan haberlerde SBI Holdingsin bir başka yan kuruluşu Kore SBI Tasarruf bankası, yapay zeka ve Blockchain teknolojilerinde uzmanlaşmış bir şirket olan Dayli Intelligence ile bir mutabakat anlaşması imzaladığını duyurdu.

cointelegraph

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin