Japon ATM'si, XRP'yi saniyeler içinde nakite dönüştürüyor
Japon ATM'si, XRP'yi saniyeler içinde nakite dönüştürüyor

Japonya’daki bir ATM, XRP’yi saniyeler içinde nakite dönüştürüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Ripple ve XRP hayatları değiştirmeye ve kripto alanını insanlara hiç olmadığı kadar yakınlaştırmaya devam ediyor. Şu anda, Ripple’ın XRP’si hız, güvenlik ve kontrol açısından tüm temel kripto taleplerini karşılıyor. Kullanıcılar artık pek çok işlemi saniyeler içinde halledilebilir. Geçtiğimiz gün yapılan bir habere göre Japon ATM’si, XRP’yi saniyeler içinde nakite dönüştürüyor.

Ripple’in yükselişinden sonra, bir dizi şirket de bu başarıya doğru ilerlemek istiyor. Son dönemlerde XRP’nin en şaşırtıcı gelişmelerinden biri de Wirex ile olan ortaklığıydı.

Wirex, Ripple’ın XRP cüzdanını portföyüne ekleyen İngiltere merkezli banka kartı sağlayıcısı. M-cüzdan, 200’den fazla ülkede müşteriye açık ve kriptoyu destekleyen ilk dijital ödeme platformları arasında.

Wirex ile işler daha da kolaylaştı. Wirex, kullanıcıların güvenli bir 3D banka kartı aracılığıyla fiat ve kripto para birimleri arasında etkileşim kurmasını sağladı. Üstelik avantaj olarak sunulan kart, neredeyse 40 milyon tüccar tarafından destekleniyor. XRP’nin, artık fiat gibi kullanılabilmesinden dolayı “ana akım”a geçtiğini söylemek yerinde olacak. Üstelik, Wirex XRP cüzdanlarını debit veya kredi kartına bağlayarak işlemleri daha kolay hale getirebilirsiniz. Bu, müşterilerin lokasyondan bağımsız olarak Wirex Visa kartı ile kolayca XRP harcayabileceği anlamına geliyor.

https://twitter.com/matveevp/status/1044129705698500608?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1044129705698500608&ref_url=https%3A%2F%2Fbcfocus.com%2Fnews%2Fjapanese-atm-converts-ripples-xrp-to-cash-in-seconds%2F23872%2F

Japon ATM’si, XRP’yi saniyeler içinde nakite dönüştürüyor

Bir kullanıcı geçtiğimiz günlerde XRP’yi Japon ATM’sinde saniyeler içinde nakite dönüştürerek işlemlerin ne kadar kolay olabileceğini gösterdi. Kullanıcının paraya çevrilmeden önce GBP veya USD satın alması gerekmesine rağmen, artık kullanıcılar XRP’yi aracı kurumlara gitmeden harcayabilecekleri için bu durum XRP sahipleri açısından çok şey ifade ediyor.

Başka bir kullanıcı Twitter’da şöyle yazdı:

Ben sadece arkadaşımın Wirex kartına bir XRP gönderdim, böylece bileti 3 saniye içinde alabildim. İşte bu kadar kolay. Normal temassız banka kartınızı kullanmak gibi bir şey. Harika ürün.

bcfocus

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin