google kripto reklam yasagi
Flaş haber: Google kripto reklam yasağını kaldırıyor!

Flaş haber: Google kripto reklam yasağını kaldırıyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Flaş haber olarak adlandırabileceğimiz bu gelişme Google ile ilgili. Yabancı haber kaynaklarından aldığımız bilgilere göre Google Ekim ayında reklam politikasını güncelleme çalışmaları yapıyor. Bu güncellemelere göre Google kripto reklam yasağını kaldırarak bazı kripto projelerini platformunda tanıtmaya davet edecek.

Google kripto reklam yasağını kaldırma ile ilgili resmi bir açıklama yaptı

Şirket bu bildirisini 25 Eylül tarihinde  (bugün) resmi bir ilanla duyurdu. Resmi açıklamaya göre, Google Ekim ayında başlamak üzere ABD ve Japon takipçileri hedefleyen, kayıtlı kripto para borsalarının reklam yapmalarına izin verecek.

Duyuru şu şekilde yayınlandı:

Reklam verenlerin, reklamlarının sunulacağı belirli bir ülke için Google ile sertifikalandırılması gerekecektir. Politikalar Ekim ayında yürürlüğe girdiğinde, reklam verenler sertifikasyon başvurusunda bulunabilecekler.

Bu karar, Mart ayında yapılan, kriptoyla ilgili tüm işletmelerin, sektördeki içeriğin “haksız” ve “sorunlu” olarak tanımladığı duyuruda Google Adwords’te reklam satın almaktan men edilme kararından vazgeçildiği anlamına geliyor.

Haziran ayının başlarında ise Facebook, benzer bir hamle yapmıştı. Ve önceden onaylanmış kripto para sektöründeki işletmelere yönelik reklam yasağını kaldırmıştı. Fakat İlk Para Teklifi (ICO) reklamları ile ilgili reklam yasağı hala devam ediyor.

Bu flaş gelişme ile ilgili ayrıntılı açıklamalar geldikçe sitemizden yayınlamaya devam edeceğiz…

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin