İyi yükselen bu altcoin roketleme moduna geçebilir! Güçlü görünüyor
İyi yükselen bu altcoin roketleme moduna geçebilir! Güçlü görünüyor

İyi yükselen bu altcoin roketleme moduna geçebilir! Güçlü görünüyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche, şu anda piyasadaki en iyi performans gösteren kripto para birimlerinden biri konumunda. Son 24 saatte de %5’e yakın yükselen AVAX dikkat çekmeyi sürdürüyor. Peki Avalanche yükselmeye devam edecek mi?

Son momentuma bakan yatırımcılar, Avalanche’ın bu yazı yazılırken Cuma günkü piyasa kapanışının %10’dan fazla üzerinde kaldığını fark edebilirler.

Avalanche neden yükseldi?

Bu kadar kısa bir süre içinde her türlü çift haneli hareket dikkate değer. Ancak biraz uzaklaştığımızda, AVAX’ın aslında ayın başından bu yana yaklaşık %50 arttığını görüyoruz.

Yatırımcılar, birkaç önemli haberi AVAX tokenlerinin fiyatına dahil ediyor gibi görünüyor. Bu ayın başlarında Avalanche, merkezsiz finans (DeFi) ekosistemini büyütmek için 200 milyon dolarlık bir Blizzard fonunun başlatıldığını duyurdu. İkinci olarak, fon yöneticisi Grayscale, portföyüne AVAX ile ilgili bir ürün eklemeyi düşündüğünü açıkladı.

Bu katalizörlerin her ikisi de Avalanche için kesinlikle büyük haberler.

Geliştiricilerin güçlü bir DeFi ekosistemi oluşturma yeteneği çok önemli. Kripto yatırımcıları, gerçek dünya faydasını destekleyebilecek ağlarla ilgileniyor. Avalanche için, bu gelişmiş yardımcı program yaratma potansiyeli, kesinlikle değer odaklı kripto yatırımcılarını AVAX tokenini düşünmeye sevk etti.

Ek olarak bu tokene odaklanan Grayscale’in bir trust ürününü eklemesinin ardından potansiyel olarak AVAX’a gelebilecek sermaye akışları büyük bir haber. Belirli bir tokene sermaye akması ve bu konudaki genel kripto segmenti, kripto para birimi dünyasındaki değerlemelerin önemli bir itici gücü. Ne olursa olsun, Grayscale gibi ünlü bir ismin Avalanche’ı gündemine alması, yatırımcılara bu ağda bir şeyler olduğunu gösteriyor.

Şimdi ne olacak?

DeFi dünyasının büyüme potansiyeli ve Grayscale gibi düşünce liderlerinin çeşitli tokenler hakkında ne düşündükleri ile ilgilenen yatırımcılar Avalanche’a göz atmak isteyebilirler. Tek başına bu nedenler bile tokene olan ilgiyi çekmek için yeterli. İgi ve duyarlılık, kripto dünyasında sermayenin hareket ettiği yerin temel itici güçleri olarak biliniyor.

fool


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin