Elinizde bu altcoin varsa sert çöküşe hazırlanın! Düşüşten kâr etmek için iki strateji var
Elinizde bu altcoin varsa sert çöküşe hazırlanın! Düşüşten kâr etmek için iki strateji var

Elinizde bu altcoin varsa sert çöküşe hazırlanın! Düşüşten kâr etmek için iki strateji var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – SafeMoon fiyatı, günlük grafikte nadir görülen bir gelişme yaşıyor.

Kripto para biriminde konsolidasyon beş gün sürdü, ancak 10 Kasım’dan beri her gün bir “iç bar” görüldü. Bu da ticaret aralıklarının beş gün boyunca sürekli olarak daha düşük zirveler ve daha yüksek dipler geliştirdiği anlamına geliyor.

Sonuç olarak aşağı yönlü bir kırılma yaşanabilir ve bazı güçlü satışları tetikleyebilir.

SafeMoon fiyatının iki varsayımsal ticaret girişi var: Biri yükseliş diğeri düşüş.

1- Yükseliş yönlü SafeMoon ticaret stratejisi

Ticaretin yükseliş tarafında, varsayımsal giriş 0,0000040 dolarda bir “satın alma durdurma” emri, 0,0000034 dolarda bir “zararı durdurma” ve 0,0000065 dolarında bir kâr hedefi olacaktır.

Bu nedenle, giriş bir ayı tuzağını onaylayabilir ve SafeMoon’u Ichimoku ticaret koşullarında yükselişe geçirebilir.

SafeMoon fiyatı, “satın alma durdurma” giriş düzeyine ulaşmadan önce 0,0000034 doların altına düşerse, varsayımsal long kurulumu geçersiz olacak.

2- Düşüş yönlü SafeMoon ticaret stratejisi

Piyasanın short tarafında ise teorik giriş, 0,0000034 dolarda bir “satış durdurma” emri, 0,0000040 dolarda bir “zararı durdurma” ve 0,0000015 dolarda bir kâr hedefi olacaktır.

Short giriş, tetiklenirse flamanın altında bir kırılma olabilir. Bu da çok sayıda satış emrinin tetiklenmesine sebebiyet verebilir.

Aşağı yönlü riskler, Ichimoku Kinko Hyo sistemi içindeki en önemli destek seviyesi olan Senkou Span B ile sınırlı olabilir.

Neticede SafeMoon fiyatı, Senkou Span B’nin 18 Kasım ile 26 Kasım arasında önemli ölçüde artması nedeniyle aşağı yönlü riskini 0,0000018 dolar ila 0,0000027 dolar arasında sınırlandırabilir.

Giriş tetiklenmeden önce SafeMoon fiyatı 0,0000040 dolara yükselirse teorik short kurulumu geçersiz olacak.

Tabii ki bunların yalnızca FXStreet analistlerinin görüşü olduğunu unutmayın. Sadece bu analize bakarak yatırım kararları almanızı asla önermiyoruz. Bu tarz içerikler fikir edinmek için kullanılabilir, yatırımcılar kendi stratejilerine bağlı kalmalıdır.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin