Itadaki Dungeon, bitcoin kazanma, bitcoin oyunu, oyun ile bitcoin kazanma, bitcoin haberleri
Itadaki Dungeon

Itadaki Dungeon oyunu ile Bitcoin kazanabilirsiniz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Itadaki Dungeon adlı yeni bir mobil Japon oyunu, oyuncuların 3.000 yeraltı seviyesine inerken BTC’nin küçük mikro parçalarını kazanmalarını sağlıyor. Silahlar, özel eşyalar ve kripto parası hazinesine sahip olabileceğiniz ücretsiz 2D bir oyun.

Atstage Inc. kısa bir süre önce, oyunculardan 3000’e yaklaşan bölümü geçmeye çalışırken Bitcoin kazanmalarını sağlayan Itadaki Dungeon adlı bir 2D video oyunu duyurdu. Seviyeler, oyuncular zarar vermeyi bekleyen canavarlara saldırmak için kılıç, çekiç ya da silah kullanabilecekleri bir zindan türü atmosfere sahip.

Ortaçağ temasına sahip oyunda, küçük Bitcoin’ler ortaya çıkıyor ve karakterler coinleri alıp topladıkları eşyalara ekleyebiliyorlar. Her Bitcoin hazinesi az miktarda mBTC içerir ve Itadaki Dungeon oyuncuları oyunu oynarken mümkün olduğunca toplamaya çalışırlar.

Itadaki Dungeon oyunu gibi Bitcoin kazanabileceğiniz birkaç oyun daha var

Oyun, Google Play ve iOS uygulama mağazasında 4,1 puan ortalamasına sahip ve forumlarda da olumlu incelemeleri var. Oyun, Itadaki Street ve Dragon Quest oyunlarına aşina olan oyuncular için eğlenceli olacağa benziyor.

Atstage Inc. geliştiricileri oyunu “3000 yeraltı seviyesiyle geniş bir zindanda becerilerinizi test edin.” diye açıklıyor ve ekliyor:

“Bölümler, bir sonraki yeraltı seviyesine giden merdivenlere doğru ilerleyebileceğiniz düz, tek şeritli yollar ile basit bir mekanizmaya sahip.”

Atstage yaptığı Itadaki Dungeon oyunu, kripto para ödülleri sunan diğer video oyunlarını ve eğlenceli mobil uygulamaları takip ediyor. Örneğin, Bitcoinbandit oyunu, oyuncuların mBTC kazanmalarına imkan veren bir cep telefonu oyunu. Paralar oyun içindeki turnuva modunda toplanır ve üst düzey oyuncular ek mBTC ödemeleri kazanabilirler. Counter Strike Global Offense (CS: GO) oyunu Digibyte kripto para ödülü imkanı sunuyor.

Bitcoin News

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin