Galaxy Digital, Bitcoin madenciliği için yepyeni bir adım attı
Galaxy Digital, Bitcoin madenciliği için yepyeni bir adım attı

İsviçre’nin perakende devi şimdi Bitcoin’i kabul ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Digitec ve Galaxus şimdi kripto para birimlerini kendi siteleri üzerinden ödeme yöntemleri olarak kabul ediyorlar. Bu siteler üzerinden artık ödeme için birden fazla kripto para  birimi seçilebilir; Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Cash SV (BSV), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC), TRON (TRX), OmiseGo (OMG) ve NEO (NEO).

İsviçre’nin en büyük çevrimiçi perakendecisi Bitcoin’i kabul ediyor

Digitec ve Galaxus müşterileri artık online alışverişte Bitcoin ile ödeme yapabiliyorlar. Digitec ve Galaxus, BTC dışında başka altcoinleri de kabul ediyorlar; Bitcoin Cash (BCH), Bitcoin Cash SV (BSV), Ethereum (ETH), Ripple (XRP), Binance Coin (BNB), Litecoin (LTC), TRON (TRX), OmiseGo (OMG) ve NEO (NEO). Digitec’in kurucu ortağı Oliver Herren ve şirketin İnovasyon Şefi konuya yönelik şunları söyledi:

Bunu uzun süre önce yapmak istedik, ancak entegrasyon süreci çok uzun sürdü. Kripto para birimleri büyüleyici ve e-ticarette önemli bir ödeme aracı haline gelebilir. Bu gelişmeyi desteklemek istiyoruz.

Sistem nasıl çalışacak?

Ödeme noktasında müşterilere kripto para birimleri ile ödeme seçeneği verilecek. Daha sonra, müşterilerin ödeme yapmaları için belirli bir kripto para seçebilecekleri Coinify ödeme ağ geçidine otomatik olarak yönlendirilecekler. Müşterilere daha sonra 15 dakika süreyle sabitlenecek bir döviz kuru verilecek.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin