Dünyanın en büyük borsasının sahibi, Bitcoin ile birlikte birçok altcoin’i listeliyor!
Dünyanın en büyük borsasının sahibi, Bitcoin ile birlikte birçok altcoin’i listeliyor!

Dünyanın en büyük borsasının sahibi, Bitcoin ile birlikte birçok altcoin’i listeliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dünyanın en büyük borsası olan New York Borsası (NYSE)’nın ana şirketi olan Intercontinental Exchange (ICE), Veri Hizmetleri  platformuna Bitcoin ile birlikte birçok kripto para birimini  eklediklerini tweetledi. ICE ve Blockstream bir “Kripto Para Veri İzleme” platformu oluşturmak için birbirleriyle ortaklık yaptılar.

ICE, Bitcoin ile birlikte bu kripto paraları platformuna ekledi

New York Borsası’nın (NYSE) ana şirketi olan Intercontinental Exchange (ICE), bir dizi kripto para birimini platformuna eklediklerini tweetledi. ICE ve Blockstream, dünyanın her yerinden gerçek zamanlı ve tarihsel kripto para birimi fiyatları verilerini sağlayacak Intercontinental Exchange Veri Hizmetleri  platformunu oluşturmak için birbirleriyle ortaklık kurdu. Şu an itibariyle ICE ve Blockstream, platforma eklemek için dünyadaki toplam kripto projelerinin sadece %2,75’ini seçtiler.

Şu anda platformda listelenen kripto para birimlerinin tam listesi şöyledir: Aelf, Ardor, Augur, Cardano, BAT, Bitcoin, Bitcoin Cash ABC, Bitcoin Cash SV, Bitcoin Gold, BitShares, Bytom, CyberMiles, Crypto.com, Dash, Decentraland, Digibyte, Dogecoin, Elastos, EOS, Ether, Ethereum Classic, Gas, Gemini Dollar, Huobi Token, ICON, IOST, Kyber Network, Litecoin, Lisk, Metaverse ETP, MIOTA, Mithril, Monero, Nebulas, NEM, NEO, Odyssey, OmiseGO, Ontology, Paxos, Qtum, Ripple, Siacoin, Status, Steem Dollars, Stellar, TenX, Theta Token, Tether, Tron, TrueUSD, USD Coin, VeChain, Verge, WaltonChain, Zcash, Zilliqa ve 0x.

Fxstreet

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin