İsviçreli kripto startup’ları 44 milyar doları aştı

İsviçreli kripto startup’ları 44 milyar doları aştı: Düzenleyiciler giderek daha dostça yaklaşım benimsiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Crypto Valley olarak anılan Zug, İsviçre’nin kripto benimsenmesi konusunda çok önemli bir yer ve kripto merkezi olarak bilinir. Crypto Fund (Kripto Fonu), kripto varlıklarını yönetmek için lisans aldı ve kripto yatırım ürünleri ihraç etme yeteneğini önemli ölçüde artırdı. Son verilere göre, İsviçreli kripto startup’ları 44 milyar doları aştı. Ülkedeki düzenleyiciler ise giderek daha dostça bir yaklaşım benimsiyor

İsviçre kripto para sektörüne fazlaca yatırım yapıyor

İsviçre Bilgi Bankası’na göre, İsviçre Finansal Piyasalar Denetleme Kurumu (FINMA), Crypto Finance’in bir kolu olan Crypto Fund’a ilk kez kripto para birimi varlık yönetimi lisansını verdi ve bu da şirketin rehberlik sunarak ve kurumsal olarak çalışarak geleneksel yatırım fonlarıyla rekabet etmesini sağlayacak.

Bu, İsviçre düzenleyici makamlarının, kripto işletmelerinin yasal kabulünü arttırmak için verdiği sözleri yerine getirdiğinin bir göstergesi. Ayrıca fintech girişimlerinin bankacılık hizmetlerine daha fazla erişimini sağladığına da işaret ediyor.

İsviçreli kripto startup’ları 44 milyar doları aştı

Crypto Valley Venture Capital (CVVC) kuruluşuna göre Zug, kripto girişimleri için 44 milyar dolardan fazla bir değere sahip olan bir fecund inkübatörü. CVVC, kripto para sektörü için  öz-düzenleme uygulamalarına da önderlik ediyor. Çünkü bu SEC ve diğer düzenleyici kontrollerin arttığı bir sektörün ihtiyaç duyduğu bir uygulama.

İsviçre’nin teknoloji endüstrisi kendini kriptoyu büyük bir şekilde uygulamak için konumlandırıyor. Bu arada Crypto Fund, İsviçre’de önemli bir oyuncu olmasına izin verecek büyük bir zafer elde etti.

Chepicap

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin