SEBA
SEBA

İsviçreli kripto para bankası SEBA yeni pazarlara açılıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

İsviçre merkezli kripto para birimi odaklı banka SEBA, İsviçre’deki iç pazarın yanı sıra dokuz ek bölgeden müşteri almaya başladığını açıkladı.

Duyuruya göre SEBA; Singapur, Hong Kong, İngiltere, İtalya, Almanya, Fransa, Avusturya, Portekiz ve Hollanda’dan müşteriler alacak. Banka ayrıca bu bölgelerdeki kurumsal yatırımcılara da kucak açacak.

SEBA, bankacılık kavramına yeni bir boyut kazandırıyor

2017 Nisan’da kurulan SEBA bu yılın ağustos ayında İsviçre Finansal Piyasalar Denetleme Kurumu’ndan (FINMA) bir bankacılık lisansı aldı. Bankanın CEO’su Guido Buehler şöyle dedi:

Hizmetlerimizle müşteri-banka ilişkisini yeniden tanımlamak ve yeni ve eski finans dünyasında müşterilere basit ama en güvenli bankacılık deneyimini vermek istiyoruz.

Bankacılık girişimi, başlatıldığından beri çeşitli yeni hizmetler de getirdi. Bunlar arasında bankalar ve emeklilik fonları için olduğu gibi profesyonel özel yatırımcılar ve varlık yöneticileri için bankacılık hizmetleri bulunuyor. Bankanın hizmetlerinde ayrıca hakların, varlıkların ve yatırım ürünlerinin belirtilmesi de yer alıyor.

SEBA, kripto para odaklı bir girişim ​​olarak, müşterilerine beş kripto para birimi (Bitcoin, Ethereum, Stellar, Litecoin ve Ethereum Classic) saklamalarına izin veren bir cüzdan ve e-bankacılık hizmeti de sunuyor.

cryptoglobe


Buraya tıklayarak Binance borsasında yüzde 15 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açabilirsiniz!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin