İsviçreli borsadan bu 3 altcoin için kritik hamle geliyor! Neden önemli?
İsviçreli borsadan bu 3 altcoin için kritik hamle geliyor! Neden önemli?

İsviçreli borsadan bu 3 altcoin için kritik hamle geliyor! Neden önemli?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avrupa’da kripto para birimi ETP’leri hız kazandı. Kripto ETP sağlayıcısı 21Shares AG, SIX Swiss Exchange’de üç ek kripto ETP’nin listelendiğini duyurdu.

Polygon, Avalanche ve Algorand ETP’leri geliyor

Dünya çapında fiziksel destekli kripto para ETP’lerinin en büyük ihraççısı olan firma, bu ETP’ler tarafından takip edilmek üzere Polygon, Avalanche ve Algorand tokenlerini seçti.

Bu yeni ürün lansmanı ile İsviçre pazarında 21Shares ile verilen toplam kripto ETP sayısı 20’ye yükseldi. Tüm Avrupa pazarları için toplam kripto ürün listeleme sayısı ise 80’e çıktı.

Bu bağlamda, 21Shares’in kurucu ortağı ve CEO’su Hany Rashwan şunları söyledi:

“Zaten geniş olan tek varlıklı ETP paketimize Polygon, Avalanche ve Algorand’ı eklemek, yatırımcıların kripto varlık sınıfına girmesi için başka bir basit seçenek sunuyor.”

21Shares tarafından seçilen üç ağ da DeFi endüstrisinde önemli oyuncular olarak dikkat çekiyor. Bunlar En büyük DeFi platformu Ethereum’a ya yoldaş ya da rakip olarak hareket ediyorlar. Sektör şu anda benzeri görülmemiş bir büyüme yaşarken, bu platformlar DeFi’yi ana akıma iterek dikkat topluyor.

Polygon ETP nedir ve neden önemlidir?

‘POLY’ işaretli 21Shares Polygon ETP, Ethereum ölçeklendirme platformunun 1,58 dolardan işlem gören tokeninin fiyat hareketlerini takip edecek. Ağ geçen yıl katlanarak büyüdü. Bunun en büyük gerekçesi, tıkanmış Ethereum ağına yüksek hız ve düşük işlem maliyetleri sağlayabilmesiydi.

Polygon, geliştiricilerin ağ üzerinde geliştirme yapmasına izin vererek ağa ölçeklenebilirlik sağlıyor. Şu anda ağda yerleşik 3.000’den fazla dApp var. Ayrıca ağda kilitli toplam değer, bu yazının yazıldığı sırada 4,8 milyar dolar olarak kaydedildi. Ayrıca yerel tokeni MATIC, geçtiğimiz yıl %8848 gibi sıra dışı bir fiyat artışı yaşadı.

Ağ kısa süre önce Ethereum’u ölçeklendirmek için Miden adlı bir ZK-Toplama Çözümü başlattı. Yakın tarihli bir habere göre Polygon’un Ethereum’dan bağımsızlığını ilerletebileceği belirtildi. Ethereum tabanlı projelere olan bağımlılığını azaltmayı planlayan proje, böylece kripto para ekosistemi içinde önemini de artırabilecek.

Avalanche ETP nedir ve neden önemlidir?

Öte yandan Avalanche ETP, AVAX koduyla bu dev varlığın token yatırımlarını takip edecek. Kripto para birimi, Deloitte ile olan ortaklığı sayesinde yakın zamanda tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaşmıştı. Geçen ay %87,2 değer kazandı.

Ağ, 6.500/tps’ye varan işlem çıktısı ve 11,1 milyar dolarlık DeFi TVL ile Ethereum’un en büyük rakiplerinden biri olmaya devam ediyor.

Algorand ETP nedir ve neden önemlidir?

Benzer şekilde Algorand da son zamanlarda en iyi DeFi ağına gelecek vadeden bir rakip olarak ortaya çıktı. Ayrıca bu ağ madencilik gerektirmeyen PPoS algoritması sayesinde düşük işlem maliyetleri ve çevresel sürdürülebilirlik özellikleriyle dikkat çekiyor. Son zamanlarda ağ, geliştiricileri daha fazla yenilik ve ekosistem geliştirme için çekmek adına 200 milyon dolarlık bir fon başlattı.

Öngörülen yüksek büyüme ve gelecek vadeden ortaklıklar ile bu ağların, hem Bitcoin hem de Ethereum üzerinde ETP’leri başlatmak için şaşırtıcı derecede uygun seçimler olduğu düşünülüyor.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin