AVAX fiyat analizi: Avalanche boğaları 100 dolarda tutunabilecek mi?
AVAX fiyat analizi: Avalanche boğaları 100 dolarda tutunabilecek mi?

AVAX fiyat analizi: Avalanche boğaları 100 dolarda tutunabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Avalanche fiyat analizi, 100 doların üzerinde bir destek seviyesi kuramadığı için artan satış baskısının AVAX’ın 100 dolara düşmesine neden olduğunu gösterdi. Kripto para piyasasında, çoğu büyük kripto para birimi negatif fiyat hareketleri kaydettiği için son 24 saat içinde düşüş eğilimi gözlemlendi. Büyük kripto para birimlerinden, Solana (SOL) %7,91 ve VeChain (VET) %7,87 düşüş yaşadı.

Avalanche price analysis: AVAX returns to $100 support, can the bulls hold on? 1

Teknik göstergeler karşısında, MACD, şu anda histogramın yeşil rengiyle ifade edildiği için yükselişe geçti. Bununla birlikte, gösterge son 12 saat içinde daha açık bir ton gösterdi ve bu, fiyat hareketi 110 dolar seviyesinde reddedildikten sonra yükseliş momentumunda bir düşüş olduğunu gösteriyor. AVAX fiyatı 100 dolara geri döndüğünde, momentumun daha da düşmesi beklenebilirken aşağı yönlü bir kırılma kısa vadede düşüş eğilimine neden olabilir.

AVAX, Ekim ayının sonunda yükselen orta vadeli grafiklerde yükseliş eğiliminde işlem gördüğü için EMA’lar yüksek. Şu anda, 12-EMA 26-EMA ile yakınsayarak aşağı doğru hareket ediyor, ikincisi ise son fiyata uyum sağlamak için yavaşça eğriliyor.

RSI şu anda nötr ve 57,86 seviyesinde yer alıyor. RSI, düşük yükseliş momentumu gösteren göstergenin ortalama pozisyonunun üzerinde işlem görüyor. Şu anda gösterge, varlığın bir trende ihtiyaç duymadan önce AVAX’ın güçlü bir aşağı yönlü hareket için alana sahip olduğunu gösteriyor.

Bollinger Bantları şu anda geniş, ancak fiyat hareketi aşağıda dalgalandıkça yakınsama gösteriyor. AVAX, göstergenin ortalama çizgisinin üzerinde işlem gördüğünden, bantların yukarı doğru uyumlu olması beklenebilir. Yazım sırasında, gösterge AVAX fiyat oynaklığında bir düşüş olduğunu gösterirken, aşağı yönlü bir kırılma 98,21 dolar destek seviyesine düşüş anlamına gelir.

Genel olarak, 4 saatlik Avalanche fiyat analizi, 26 ana teknik göstergeden 14’ü boğaları desteklediği için bir satın alma sinyali verdi. Ayrıca, göstergelerden sadece ikisi, piyasalarda çok az satış faaliyeti gösteren veya hiç satış faaliyeti göstermeyen alımı destekledi. Bu arada, kalan on gösterge çitin üzerinde sabit kaldı ve yazım sırasında herhangi bir sinyal vermedi.

24 saatlik Avalanche fiyat analizi, yukarı doğru bir hareket öneren yalnızca dört göstergeye karşı satıcıları destekleyen göstergelerin 14’ü ile bir satın alma sinyali verdi. Analiz, orta vadeli grafiklerde güçlü bir düşüşe işaret etti. Aynı zamanda, sekiz gösterge piyasanın her iki tarafını da desteklemedi ve tarafsız kaldı.

Avalanche için takip edilecek seviyeler

Avalanche price analysis: AVAX returns to $100 support, can the bulls hold on? 2

Avalanche fiyat analizi, boğaların 110 dolar fiyat seviyesinin üzerine çıkmakta zorlandıklarını gösterdi. Ayrıca, güçlü yükseliş hareketi, AVAX’ın 100 doların üzerinde hiçbir dayanağının olmadığı anlamına geliyordu ve bu nedenle fiyat, ana desteğe geri döndü. 100 dolarlık destek zayıf göründüğü için düşüş baskısı hâlâ devam ediyor.

Şu anda, 100 dolar seviyesinin üzerine çıkmadan önce fiyatın 98,21 dolarlık destek seviyesine düşmesini beklenebilir. Fiyatın 110 doları tekrar test edebilmesi için alıcıların momentumu geri kazanmaları ve 100 doların üzerinde bir destek seviyesi oluşturmaları gerekiyor. Bu nedenle, AVAX’ın yaklaşık olarak 105 dolarda konsolide olması beklenebilir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin