featured

İşte yüzlerce farklı kripto ticaret çifti sunan 6 kripto para borsası

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kalite ve miktar, kripto dünyasında aynı şey değil. Borsa ve alım satım platformları söz konusu olduğunda, çok sayıda ticaret çiftine sahip olmak, genel işlem hacmini yönetmeyi zorunlu kılmaz. Aşağıdaki altı borsa, genel hacimleri biraz değişmesine rağmen, çok sayıda kripto ticaret çifti sunuyor.

Farklı kripto ticaret çifti sunan borsalar

6- Binance

Dünyanın en büyük kripto para birimi borsası olmasına rağmen, Binance şu anda en fazla ticaret çiftini sunan borsa değil. Şu anda 369 piyasanın koleksiyonu oldukça etkileyici ve bu da günde yaklaşık 735 milyon dolarlık işlem hacmine yol açıyor. En popüler ticaret çifti BTC/USDT piyasası. Ancak platform aynı zamanda altcoinler söz konusu olduğunda da oldukça dikkat çekici.

5- Kucoin

KYC gereksinimlerine sahip olmayışı nedeniyle, Kucoin son birkaç ay içinde pazar payını biraz kaybetti. Buna rağmen, şirket hala 372 işlem çiftini koruyor ve bu da her gün 10 milyon dolar ile 15 milyon dolar arasında bir hacme denk geliyor. Şu anda, Kucoin’deki en popüler ticaret çifti CRPT/BTC’dir.

4- OKEx

Hiç kimse özellikle altcoin ve USDT ticareti söz konusu olduğunda, OKEx Borsası’nı göz ardı edemez. Borsa mevcut 53 ticaret piyasası ile bu konuda en “meşgul” platformlardan biri. 300 milyon ila 350 milyon dolarlık bir günlük hacim, OKEx’i ilginç bir borsa yapıyor.

3- CoinExchange

Eğer kripto para dünyasında kalite ve miktarın aynı olmadığına dair bir örnek varsa, bunun CoinExchange olması gerekiyor. Platform 589 aktif piyasaya sahip, ancak her gün 1,15 milyon dolarlık bir hacim üretme mücadelesi veriyor.

2- HitBTC

Yatırımcılar HitBTC’nin işlem ücretlerini beğenmiyor. Aynı zamanda şirket, 710 işlem çiftini yönetiyor ve bu da günlük 235 milyon dolarlık satış hacmi ile sonuçlanıyor. Bu, şirketin popüler bir borsa olduğunu gösterebilir. Yine de HitBTC’nin başarısını herkesin görmesi oldukça zaman alacak gibi.

1- Cryptopia

Altcoin spekülatörleri, Cryptopia Borsası’na oldukça aşinalar. Bu platform, küçük altcoinlere yatırım yapan trader’lar arasında çok güçlü bir konuma sahip, ancak genel hacmi hala oldukça kasvetli. Borsa, 803 farklı piyasada her gün yaklaşık 3 milyon dolarlık bir hacim üretiyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin