Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XLM, ZEC, ETC, XEM, BCH, DOGE
Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XLM, ZEC, ETC, XEM, BCH, DOGE

İşte yoğunluklu Türk borsalı arbitraj fırsatı sunan kripto paralar

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto para dünyasında, altcoinler arbitraj fırsatı için bazı ilginç seçenekler sunuyor. Günümüzde bu fırsatlardan fazlası ile var ancak fırsatlar genellikle YoBit borsasında yoğunlaşıyor. Bu kendi başına bir dezavantaj değil, ama bir engel olarak düşünülebilir. Bu makaledeki bilgiler Arbing Tool tarafından  sağlanıyor.

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XLM, ZEC, ETC, XEM, BCH, DOGE

ZCash (Sistemkoin/Poloniex/YoBit)

ZCash’i hızlı kâr elde etmek için satmak adına çok sayıda seçenek var gibi görünüyor. Sistemkoin üzerinde satın alma ve HitBTC, Poloniex veya YoBit üzerinde satış oldukça güzel kâr verebilir. YoBit’te satmak için Bitfinex, HitBTC ve Gate’den satın alma seçeneği de var. Ortalama %1’e yakın olsa da %2’ye varan kâr elde edilebilir.

Ethereum Classic (Poloniex/Livecoin/Koineks)

Ethereum Classic’e borsalarda bakarken bazı önemli Ethereum Classic fiyat farklılıkları var. Daha spesifik olarak, Koineks’teki fiyat Poloniex, YoBit ve LiveCoin’den daha düşük. Poloniex, Gate, Binance ve KuCoin üzerinde satın alma da YoBit’ten çok daha ucuz. Bu şekilde %3’e varan kâr elde edilebilir.

XEM (Koineks/YoBit/LiveCoin)

XEM’i büyük kazanç için YoBit üzerinde satın almak ve satmak için sayısız fırsat var.  Daha özel olarak, fiyatı Koineks’e göre %12, LiveCoin’e göre %9 daha yüksek. Bu, ileriye giden çok ilginç bir fırsata yol açıyor, ancak bu fırsattan daha fazla kullanıcı yararlandığı sürece, bu boşlukların yerinde kalmayacağı açık.

Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XLM, DOGE, EOS, TRX, ETC, DASH
Bugün arbitraj fırsatı sunan kripto paralar: XLM, DOGE, EOS, TRX, ETC, DASH

TRX (KuCoin/OKEx/YoBit)

TRX ticareti için birkaç ilginç fırsat var, ancak YoBit’te satın alma, bazı kârları ileriye taşımak için tek seçenek. KuCoin, HitBTC, OKEx veya Gate üzerinde satın alma ve YoBit’te satış, %2’ye kadar kolay kazanımlar sağlayacak. Bitfinex ve Binance üzerinde satın alma da bu seçenekleri tercih edenler için ileriye doğru iki geçerli seçenek.

Dogecoin (Gate/HitBTC/YoBit)

Dogecoin meraklısı için, YoBit’te satış yaparken yapılacak çok iş var. Gate’de Dogecoin almak ve LiveCoin, Sistemkoin, Koineks, HitBTC ve Poloniex’de satın almak nispeten az çaba ile %3,7’ye kadar kâr elde etmenizi sağlar. Özellikle şu anda diğer pazarların nasıl performans gösterdiği dikkate alındığında, oldukça ilginç bir pazar.

Bitcoin Cash (Livecoin/Kraken/KuCoin)

Bitcoin Cash spekülatörleri arbitrajlı trader’lardır. Gate, LiveCoin, Kraken, KuCoin, HitBTC veya OKEx’ten satın almak ve YoBit’te satmak en iyi seçenek olacak. Kraken üzerinde satın alma ve LiveCoin üzerinde satış da bir seçenek. Kârlar, %0,7’den %4’e kadar değişecek ve bu da BCH’yi daha göze çarpan altcoin’lerden biri haline getirecek.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin