Popüler analist: “Güçlü altcoin yakında bir ralli görebilir.”
Popüler analist: “Güçlü altcoin yakında bir ralli görebilir.”

İşte yatırım kararlarınızı etkileyecek 3 kısa vadeli Cardano fiyat tahmini

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Mevcut kripto para piyasası momentumuna bağlı olarak, önümüzdeki günlerde ve haftalarda Bitcoin ve diğer varlıkların nasıl gelişeceğini tahmin etmek çok zor. Cardano‘nun şu anki kısa vadeli tahminleri de bir yükseliş eğilimine işaret ediyor gibi görünse de daha da fazla bir düşüşün de bu sorunun dışında kaldığını kabul etmek aynı derecede önemli. Bu nedenle, önümüzdeki günlerde Cardano fiyatının yönü bu açıdan oldukça önemli olacak. Bu yüzden sizler için 3 kısa vadeli Cardano fiyat tahmini bu makalede derledik.

3 kısa vadeli Cardano fiyat tahmini karşınızda!

1- Anahtar destek büyük yükselişe neden olabilir

Farklı kripto para birimlerinin potansiyel fiyat momentumunun analizi söz konusu olduğunda, akılda tutulması gereken birçok şey var.  Cardano için 0,04420 dolar seviyesinin gelecekteki trendi sürdürme açısından kritik öneme sahip olduğu görünüyor. Yazım sırasında, bir ADA, 0,043 dolar değerinde, yani destek seviyesinin daha yakın olduğu anlamına gelir. Bu seviyeden başarılı bir sıçrama, önümüzdeki günlerde Cardano fiyatını 0,056 dolara kolayca götürebilir.

Bunlar, altcoin fiyat tahminleri açısından genellikle yerinde tahminler yapan Conkilvavuz’un bulguları. Ancak herhangi bir olumsuz Bitcoin fiyat momentumunun altcoinlerle ilgili tüm tahminleri tersine çevirme olasılığı var. Cardano için, ADA/BTC oranı ADA/USD oranından çok daha önemli olabilir.

3 kısa vadeli Cardano fiyat tahmini karşınızda!

2- Değeri yükseltmek için fiyat düşüşü gerekli

Bir hafta önce Cardano fiyatlarındaki düşüş eğilimini tahmin etmede göreceli olarak başarılı olan bir kişi var. InvestingScope tarafından sağlanan grafik, Cardano fiyatının 0,06 doların altına düşeceği yönündeki tahmini  doğruladı. Böyle bir trendin bu kadar dramatik bir şekilde gerçekleşmesi beklenmiyor olsa da önümüzdeki günlerde ilginç gelişmeler olabilir.

InvestingScope’ye göre, grafikte özetlenen bu eğilim, Cardano fiyat tahmini için uzun vadeli bir düşüş eğilimine yol açacak. Altcoinin bugün bile nasıl değer kaybettiğini göz önüne alırsak, bu durum gerçekleşiyor gibi görünüyor. Düşüş trendini etkin bir şekilde kırmak için ADA’nın 0,1091 dolara itilmesi gerekiyor, ancak mevcut piyasa koşullarında bu olasılık oldukça düşük görünüyor.

3- Fiyat istikrarı iyi bir şey

Yatırımcılar fiyat istikrarının asla kötü bir şey olmadığını akılda tutmak zorunda. Cardano, daha büyük resme baktığımızda, birçok farklı şekilde oldukça kararlı görünüyor. Bu haftaki devasa düşüşün ardından değişmeye devam etse de genel eğilim hala en başta ve nispeten istikrarlı görünüyor.

Kısa vadeli görünüm açısından, bu konuda pek bir şey değişmeyecek gibi görünüyor. Ufukta, 0,05 dolarlık bir geri dönüş olabilir, çünkü bu son birkaç ay içinde ADA için bir “istikrarlı” hat. Bunlar Dowoosm’un bulguları. Bu eğilim ne zaman gerçekleşeceği ise tamamen farklı bir konu. Bitcoin şu anda tüm altcoinler üzerinde ağır bir şekilde yükseliyor ve her şeyden önce piyasada basınç düşmesi bekleniyor.

Nulltx

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin