Ripple fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?
Ripple fiyat analizi: XRP için sıradaki hamle yükseliş mi olacak?

23 Kasım XRP fiyat analizi: XRP kanal hareketini aşağı yönlü ihlal ediyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

23 Kasım XRP fiyatı için önemli detayları şu şekilde özetledik.

  • Dün gün kapanışında 0,4250 seviyesini aşağı yönlü kıran XRP kanal hareketini ihlal etti.
  • Son düşüş ile 40 sentin altı test edildi.
  • 40 sent civarında destek bulan XRP ise yeniden mevcut trendine dönmek için mücadele veriyor.

23 Kasım XRP fiyat hareketleri

XRP yaklaşık 2 haftadır düşen kanal içinde hareketlerine devam ederek bu kanal alt ve üst çizgilerini test ederek dalgalı bir seyir izliyordu. Son günlerde piyasanın malum durumundan dolayı düşüş baskısını iyice hisseden Ripple tokeni, negatif bölgedeki fiyat hareketlerini sıklaştırmıştı.

Son 3 günlük periyotta ise kanalın alt çizgisini test etmeye başlayan XRP, tepki alımlarının kuvvetli olduğunu görüyorduk ta ki dünkü işlemlere kadar. Dün gün kapanışında gelen sert satış dalgası XRP’nin 40 sentin altını görmesine neden oldu.

Mevcut kripto para piyasasından farklı dinamikleri olduğunu düşündüğümüz XRP’nin böyle bir satış görmesi kanal hareketinin de bozulmasına neden olarak yukarı yönlü hareket etme olasılığını daha da zorlaştırdı.

XRP/USD paritesinde 40 sentin altı görüldükten sonra bu noktada kalıcı olmadığını gösteren kripto parada yeni gün ile birlikte gelen tepki alımları fiyatını 2 sent kadar yukarı taşıyarak 42 sent seviyelerine kadar çıkardı.

Fakat yeniden bant hareketine dönmesi için yeterli bir yükselişe sahip olmayan XRP’nin gün kapanışına kadar 43 sentin üzerinde kapanışlar yapmasını görmemiz gerekiyor. Bu tür bir yükseliş performansı XRP/USD paritesinin hafta sonu hareketlerinde kanalın orta bandı olan 45 sent civarını test etmesini sağlayabilir.

43 sent direnci geçilememesi ise aşağı yönlü baskının devam edeceği anlamına geleceğinden fiyatın 40 sentin altına oturması olasıdır.

XRP için önemli teknik göstergeler

4 saatlik XRP/USD grafiğinde;

  • MACD göstergesi, negatif bölgede düşük bir tepe oluşturmak üzere. MACD histogramının yeşile dönmesi durumu ise fiyat artışını tetikleyebilir.
  • Aşırı satım bölgesinde bulunan Stokastik göstergesinin ise bu bölgeden çıkış yapması durumunda alıcı yönlü sinyal üretmesi olası gözüküyor.
  • RSI 35 seviyesinde fakat yönünü hafifte olsa yukarı çevirmiş durumda
  • CCI mevcut trendi resmederek negatif konumunu koruyor.

En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin